Παρασκευή, 16 Αυγ.
32oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε 44χρονη – Τη δάγκωσαν σε όλο το σώμα

Θεσσαλονίκη: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε 44χρονη – Τη δάγκωσαν σε όλο το σώμα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 44χρονη στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης όταν δέχθηκε επίθεση από 10 αδέσποτα σκυλιά.

Η γυναίκα βρέθηκε περί τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης σε υπαίθριο πάρκινγκ καταστήματος στην περιοχή του Φιλύρου στη Θεσσαλονίκη, όταν χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε περικυκλωμένη από μια αγέλη 10 σκύλων που της επιτέθηκαν δαγκώνοντάς την σε ολόκληρο το σώμα της.

Η γυναίκα με πληγές σε όλο της το σώμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρίθηκε χρήσιμο να νοσηλευτεί, χωρίς όμως να κινδυνεύσει η ζωή της.

«Είναι καλά, τα τραύματά της είναι επιφανειακά, αυτά που είχανε τα διόρθωσαν και έκανε δύο ράματα», δήλωσε στο newsit.gr η κόρη της γυναίκας.

«Η μητέρα μου ποτιζε τα λουλούδια και ξαφνικά της επιτέθηκε μια ολόκληρη αγέλη με δέκα σκυλιά. Ήταν αδέσποτα. Ήμαστε στη φύση και εμφανίστηκαν από το πουθενά, σίγουρα κάποιος τα φροντίζει τους δίνει φαγητό και νερό για αυτό είναι εδώ κοντά. Τόσα χρόνια που ζούμε εδώ δεν είχαμε κανένα θέμα. Βλέπαμε ένα δύο αλλά μας έβλεπαν και φοβόντουσαν», αφηγήθηκε.

«Η μητέρα μου προσπάθησε να προστατεύσει το μαγαζί για να μην επιτεθούν σε κάποιο παιδί και το πήρε όλο επάνω της. Την δάγκωσαν σε διάφορα σημεία. Ήταν δέκα σκυλιά και τη δάγκωναν όπου έβρισκαν. Δόξα το θεό είχε άγιο και να είναι καλά ο άνθρωπος που είδε το περιστατικό και έτρεξε και μετά έτρεξαν όλοι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις