Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με τραυματία μετά το τέλος της συναυλίας για το νερό

03.04.2023 | 09:25
Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με τραυματία μετά το τέλος της συναυλίας για το νερό

Ένα άτομο τραυματίστηκε στη Θεσσαλονίκη και 20 που πρόλαβαν να διαφύγουν μετά τη συμπλοκή αναζητούνται από τους αστυνομικούς…

Ο τραυματίας βρέθηκε μαχαιρωμένος από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο που είχε σημειωθεί η συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τα λόγια που είπε στους αστυνομικούς να οδηγούν τις έρευνες. Από αυτά προκύπτει ότι στο επεισόδιο πήραν μέρος τουλάχιστον 20 άτομα, που όπως φαίνεται όταν είδαν τον νεαρό αιμόφυρτο τράπηκαν σε φυγή για να μην πέσουν στα χέρια της αστυνομίας.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 22:15 το βράδυ της Κυριακής 2 Απριλίου, στην οδό Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την αστυνομία, στη συμπλοκή, αλλοδαπών, τραυματίστηκε ένα άτομο από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Ο τραυματίας ήταν ο μόνος που εντόπισαν οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

‘Αγνωστος αριθμός ατόμων, περίπου 20, σύμφωνα με πληροφορίες, που συμμετείχαν στο επεισόδιο, είχαν αποχωρήσει από την περιοχή και αναζητούνται.

Λίγο νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η μεγάλη συναυλία για το νερό στην πλατεία Αριστοτέλους, με χιλιάδες άτομα να παρακολουθούν τους καλλιτέχνες που εμφανίζονταν στη σκηνή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version