Κυριακή, 30 Ιουν.
30oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Άνδρας απείλησε τη σύζυγό του με κατσαβίδι – «Σήμερα θα μπορούσα να μην είμαι ζωντανή», λέει το θύμα στο newsit.gr

Θεσσαλονίκη: Άνδρας απείλησε τη σύζυγό του με κατσαβίδι – «Σήμερα θα μπορούσα να μην είμαι ζωντανή», λέει το θύμα στο newsit.gr
istock

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής (28.06.2024) στη Θεσσαλονίκη με δράστη έναν 33χρονο που φέρεται να απείλησε με κατσαβίδι την 37χρονη σύζυγό του και αφού η ίδια κάλεσε την αστυνομία, αυτός τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα του νέου περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη, μιλάει στο newsit.gr και συγκλονίζει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη. Μετά απο καυγά που είχε το ζευγάρι, ο 33χρονος σύζυγος πήρε ένα κατσαβίδι και απείλησε την 37χρονη σύζυγο του ότι θα την σκοτώσει. Αμέσως η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ο σύζυγος της εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τελικά, λίγες ώρες αργότερα, ο 33χρονος συνελήφθη απο αστυνομικούς που τον αναζητούσαν.

Η 37χρονη γυναίκα μιλάει στο newsit.gr και σοκάρει με όσα περιγράφει:

«Είμαστε παντρεμένοι εδώ και 5 χρόνια. Στην αρχή ήμασταν αρκετά καλά, όμως μετά αυτός έμπλεξε με ναρκωτικές ουσίες. Στη συνέχεια άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά του απέναντι μου, άρχισε να είναι πολύ βίαιος. Με έχει χτυπήσει

2-3 φορές αλλά κυρίως οι απειλές με τρομάζουν. Απειλεί ότι θα με σκοτώσει, ότι θα με κάνει μαύρη στο ξύλο, ότι θα βάλει άλλα άτομα να με σκοτώσουν. Πλέον άρχισα να φοβάμαι για την ζωή μου γιατί ένας άνθρωπος που είναι υπό την επήρεια ουσιών δε μπορεί να σκεφτεί καθαρά. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα», λέει και συνεχίζει.

«Το τελευταίο περιστατικό ξεκίνησε χθες το βράδυ και συνεχίστηκε μέχρι τώρα το πρωί. Έφυγε από το σπίτι χωρίς να με ενημερώσει που πήγε. Γύρισε σε άθλια κατάσταση, δε μπορούσε ούτε να μιλήσει, ούτε να περπατήσει και επειδή του έκανα μια απλή ερώτηση τύπου γιατί γύρισες τόσο αργά, άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί.

Μου έλεγε δε θα με κάνεις κουμάντο εσύ. Μετά άρχισε να με απειλεί, να μου λέει άμα δε γουστάρεις σήκω φύγε, εγώ θα σε σκοτώσω αν με μπλέξεις με αστυνομία κλπ. Δεν ήθελα να το συνεχίσω γιατί ήταν περασμένη ώρα. Σήμερα το πρωί μου έδειξε ένα μηχανάκι που είχε κλέψει χθες και επειδή του είπα ότι εγώ δεν θέλω να φέρνει στο σπίτι κλεμμένα αντικείμενα, έγινε βίαιος, οξύθυμος και άρχισε να με βρίζει χυδαία.

Μου είπε ότι αν κάνω κάτι τέτοιο θα με σκοτώσει με το κατσαβίδι που είχε στο χέρι του. Φοβήθηκα. Κάλεσα την αστυνομία. Εκείνος εξαφανίστηκε, ευτυχώς ενημερώθηκα από κάποια άτομα σε πιο σημείο κρυβόταν, ενημέρωσα την αστυνομία και τον συνέλαβαν. Ελπίζω να μπει στη φυλακή.

Προσπαθούσα στις αρχές να κρατήσω την οικογένεια μου και να μη τη χαλάσω. Για αυτό δεν έφευγα».

«Σήμερα θα μπορούσα να μην είμαι ζωντανή», καταλήγει η 37χρονη γυναίκα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις