Σάββατο, 28 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αποκριάτικη κούκλα στην είσοδο καφετέριας – Η «Σόνια» σπάει τη μονοτονία της καραντίνας (pics)

Θεσσαλονίκη: Αποκριάτικη κούκλα στην είσοδο καφετέριας – Η «Σόνια» σπάει τη μονοτονία της καραντίνας (pics)
Φωτογραφία Τhesstoday.gr

Με την εστίαση να παραμένει κλειστή και το βάρος να έχει πέσει στο take away και το delivery, ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη πρωτοτύπησε και μπήκε από νωρίς σε αποκριάτικους ρυθμούς!

Η εορταστική περίοδος των Αποκριών ήδη αντανακλάται στις βιτρίνες των εποχικών μαγαζιών από τις στολές και τις κούκλες. Πλην των συγκεκριμένων μαγαζιών, μία καφετέρια στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Νίκης, έβαλε τους πολίτες από νωρίς σε εορταστικούς ρυθμούς, τοποθετώντας μία ντυμένη κούκλα στην είσοδο του μαγαζιού με το όνομα «Σόνια», συγκεντρώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα βλέμματα των περαστικών που σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί της!

Ο Σωτήρης Μητσιόπουλος, ένας εκ των συνιδιοκτητών της καφετέριας, μιλώντας στο ThessToday.gr τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Αντιμετωπίζουμε με πρωτότυπες ιδέες τους δύσκολους μήνες που βιώνουν οι επιχειρηματίες της εστίασης, τοποθετώντας αποκριάτικες κούκλες για να “σπάσει” η μονοτονία της καραντίνας». Βέβαια, όπως εξήγησε ο κ. Μητσιόπουλος, αρκετοί είναι οι πελάτες που στη θέα της κούκλας μπερδεύονται και νομίζουν ότι πρόκειται για αληθινό πρόσωπο…

Δείτε φωτογραφίες: 

Πηγή φωτογραφιών: Τhesstoday.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις