Τρίτη, 10 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Δεν τον χτύπησα, μάλλον ζαλίστηκε και έπεσε», λέει ο οδηγός που κατηγορείται ότι παρέσυρε τροχονόμο

Θεσσαλονίκη: «Δεν τον χτύπησα, μάλλον ζαλίστηκε και έπεσε», λέει ο οδηγός που κατηγορείται ότι παρέσυρε τροχονόμο

«Μάλλον ζαλίστηκε και έπεσε» λέει στο newsit.gr o 55χρονος οδηγός που σε βίντεο ντοκουμέντο φέρεται να παρασέρνει τροχονόμο στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών μέτρων για τη ΔΕΘ. 

Τη δίκη του εκδοχή για το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (07.09.2024) στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη και Γρ. Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη, όταν ο 55χρονος δημοτικός υπάλληλός που οδηγούσε το όχημα φέρεται να μην υπάκουσε στις εντολές του τροχονόμου και τον παρέσυρε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στις αστυνομικές αρχές, ο οδηγός παρά τις διευκρινίσεις του αστυνομικού ότι απαγορεύεται να διέλθει από το σημείο, εκείνος δεν υπάκουσε κι όπως αποτυπώθηκε και στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας το Live News, o 55χρονος πλησίασε με το αυτοκίνητο του τον αστυνομικό και το έριξε στο οδόστρωμα.

Ο δημοτικός υπαλλήλος, που μετά το περιστατικό έφυγε απο το σημείο και συνέληφθη λίγα λεπτά αργότερα από αστυνοιμικούς, καθώς είχε εγκλωβιστεί με το όχημα του στην κίνηση, μιλώντας στο newsit.gr, δίνει τη δική του εκδοχή.  

«Μια παρεξήγηση είναι όλο αυτό που έγινε. Έπεσε και χτύπησε στον δρόμο ο τροχονόμος. Δεν τον χτύπησα εγώ. Λόγω της ΔΕΘ είχε μποτιλιάρισμα στον δρόμο και ο τροχονόμος είχε κλείσει το ρεύμα που πήγαινε προς την Έκθεση» λέει στο newsit.gr o 55χρονος και προσθέτει: «Αυτός μάλλον λιποθύμησε, μάλλον ζαλίστηκε και έπεσε στον δρόμο. Ήταν πολύ χάλια το παιδί. Έχω στεναχωρηθεί πολύ με αυτό που έγινε, αλλά δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω».

Εναντίον του δημοτικού υπαλλήλου που συνελήφθη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις