Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος με εγκαύματα 55χρονος που έβαλε βενζίνη χωρίς να κλείσει τη μηχανή στο χορτοκοπτικό

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος με εγκαύματα 55χρονος που έβαλε βενζίνη χωρίς να κλείσει τη μηχανή στο χορτοκοπτικό

Από τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη ο 55χρονος που υπέστη εγκαύματα όταν άρχισε να βάζει βενζίνη σε χαρτοκοπτικό μηχάνημα, χωρίς να σβήσει τον κινητήρα…

Στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, νοσηλεύεται ένας 55χρονος άνδρας που υπέστη σοβαρά εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο άνω μέρος του σώματός του, όταν έπεσε πάνω του βενζίνη και πήρε φωτιά, ενώ έκανε εργασίες στο χωράφι του, στον Βόλο. Στήθηκε επιχείρηση για τη μεταφορά του, αρχικά στο νοσοκομείο της πόλης και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας βρισκόταν χθες το απόγευμα (19-05-2024) στο χωράφι, μαζί με συγγενείς του και χρησιμοποιούσε χορτοκοπτικό. Τελείωσε η βενζίνη και επιχείρησε να γεμίσει ξανά το χορτοκοπτικό με καύσιμο, χωρίς να σβήσει τον κινητήρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σπινθήρας που οδήγησε σε πυρκαγιά.

Οι συγγενείς του κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και τον μετέφεραν σοβαρά τραυματισμένο στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία του Βόλου, όπου ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έφτασε στις 17:30 το απόγευμα και μετέφερε τον άνδρα, αλβανικής καταγωγής, στο Νοσοκομείο Βόλου.

Εκεί διασωληνώθηκε και το ίδιο βράδυ διακομίστηκε στη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις