Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις μετά την καταγγελία για βιασμό

Ποινική δίωξη για αρπαγή και βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο αλλοδαπών οι οποίοι συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελία για αρπαγή και βιασμό 20χρονης. Ο εισαγγελέας παρέπεμψε τους δύο αλλοδαπούς σε ανακριτή για να απολογηθούν.

Όπως κατήγγειλε η 20χρονη, οι συλληφθέντες τα ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησαν στο σπίτι τους, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

Οι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 34 και 45 ετών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Για την υπόθεση, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της 20χρονης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα