Τετάρτη, 14 Αυγ.
37oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έγκλημα στη «γειτονιά του έρωτα» με φονική παράσυρση 58χρονου έξω από οίκο ανοχής

Θεσσαλονίκη: Έγκλημα στη «γειτονιά του έρωτα» με φονική παράσυρση 58χρονου έξω από οίκο ανοχής

Συμπληρώνεται το παζλ για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, με έναν 58χρονο άντρα να πέφτει νεκρός. Η παράσυρση έγινε μπροστά από οίκο ανοχής της περιοχής.

Οι οικονομικές διαφορές δράστη και θύματος, οδήγησαν σε ένα άνευ προηγουμένου έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, με τους αυτόπτες μάρτυρες που σώθηκαν από καθαρή τύχη, να περιγράφουν τις εικόνες που αντίκρισαν. Ο 58χρονος που έπεσε νεκρός δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος γκάζωσε, εκείνος ήταν αδύνατον να απομακρυνθεί και να προστατευτεί. Από την φονική παράσυρση τραυματίστηκε και ο δράστης, που χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Δράστης και θύμα φαίνεται πως είχαν οικονομικές διαφορές από το παρελθόν. Οι δυο τους, ήταν ιδιοκτήτες οίκου ανοχής και είχαν προστριβές. Κανείς όμως δεν περίμενε τα όσα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή, αφού πρώτα υπέστη και εγκεφαλικό, όπως έγινε γνωστό από πηγές του νοσοκομείου.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης 13 Αυγούστου του 2024, στη «γειτονιά του έρωτα» στην περιοχή των Σφαγείων στη Θεσσαλονίκη. Η παρέα που καθόταν έξω από οίκο ανοχής στην οδό Φροίξου είδε ξαφνικά να κινείται με ταχύτητα ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος, ο οποίος επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαχειριστικές σχέσεις με οίκους ανοχής στο παρελθόν.

Νεκρός έπεσε 58χρονος, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταφέρθηκαν στην οικογένειά του, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που συνέθλιψε το σώμα του πάνω σε έναν τοίχο του οίκου ανοχής. Λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε παρουσία ακόμη δύο ανδρών εργαζομένων σε οίκους ανοχής της περιοχής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ο 38χρονος επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και πέρασε με το αυτοκίνητό του από την οδό Φροίξου.

Eκεί είδε τον 58χρονο με τον οποίο φαίνεται ότι είχαν οικονομικές διαφορές από τη διαχείριση λειτουργίας οίκου ανοχής στο παρελθόν. Αφού έκανε δύο βόλτες στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα έστριψε απότομα το τιμόνι και κατευθύνθηκε προς τον 58χρονο τον οποίο και παρέσυρε, αφού το όχημα είχε ανέβει στο πεζοδρόμιο.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που άνοιξε ο αερόσακος του οδηγού ενώ και ο 38χρονος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.

Ένας εκ των δύο αυτοπτών μαρτύρων ήταν εκείνος που ακινητοποίησε τον 38χρονο μέχρι να φτάσει η αστυνομία που τον συνέλαβε. Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης διερευνούν κάθε πτυχή του εγκλήματος, κυρίως το κίνητρο του 38χρονου, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν οι οικονομικές διαφορές.

Έγκυρες πηγές έλεγαν στη voria.gr ότι η διαφορά ανέρχεται σε ποσό 40.000 ευρώ που υποστηρίζει ότι έδωσε ο κατηγορούμενος στο θύμα για τη συνεκμετάλλευση οίκου ανοχής.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και απεβίωσε. Ο 38χρονος ο οποίος συνελήφθη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις