Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας όπου η 69χρονη παρασύρθηκε από το τρένο και διαμελίστηκε

24.08.2024 | 20:29
Θεσσαλονίκη: Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας όπου η 69χρονη παρασύρθηκε από το τρένο και διαμελίστηκε

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του φριχτού θανάτου που βρήκε η 69χρονη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όταν παρασύρθηκε από τρένο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης πήδηξε κάγκελα που βρίσκονται στο σημείο, για να κόψει δρόμο και να πάει στο κοντινό σούπερ μάρκετ, προκειμένου να ψωνίσει.

Τότε, διασχίζοντας κάθετα τις σιδηροδρομικές γραμμές, την παρέσυρε η μηχανή του τρένου και διαμελίστηκε.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr καταγράφεται το σημείο της σοκαριστικής αυτής τραγωδίας στα Διαβατά.

Στο σημείο δεν υπάρχει διάβαση κι όπως αναφέρουν μάρτυρες καθημερινά κάτοικοι πηδούν τα κάγκελα για να μην κάνουν κύκλο κι έτσι να φτάσουν γρηγορότερα απέναντι.

Μάλιστα, στις ίδιες φωτογραφίες βλέπετε και τα σκαλοπάτια πάνω στα οποία πατάνε, ώστε να πηδήξουν από τα κάγκελα και στη συνέχεια, διασχίζουν τις γραμμές του τρένου.

Η νύφη της 69χρονης μιλώντας στο newsit.gr περιγράφει πως συνέβη το φριχτό δυστύχημα .

«Η πεθερά μου έφυγε από το σπίτι για να περάσει απέναντι στο σούπερ μάρκετ και να ψωνίσει. Όταν επέστρεφε, πήδηξε τα κάγκελα για να περάσει και να επιστρέψει στο σπίτι. Ήταν μια απόσταση 30 – 40 μέτρων μόνο. Δεν είχε διάβαση.

Πέρασε δυστυχώς έτσι για να κάνει γρήγορα. Άκουσα ξαφνικά τον θόρυβο και είδα τη μηχανή του τρένου να σταματάει απότομα. Έτρεξε και δυστυχώς είδα το πτώμα της πεθεράς μου που διαμελίστηκε. Την είδα νεκρή με τα μάτια μου. Είναι σοκαριστικό για μας».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version