Δευτέρα, 30 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο – Χτύπησαν με τη λαβή του όπλου έναν προμηθευτή

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο – Χτύπησαν με τη λαβή του όπλου έναν προμηθευτή

Ένοπλη ληστεία έξω από ψιλικατζίδικο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (30.09.2024) στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Δύο άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι έξω από ψιλικατζίδικο σε προμηθευτή και τον χτύπησαν στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου που είχε ο ένας στο χέρι του τραυματίζοντας τον. Οι δύο άνδρες που έκαναν τη ληστεία φορούσαν κουκούλες. 

Οι δράστες περίμεναν τον προμηθευτή να βγει από το κατάστημα και του επιτέθηκαν όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr.

Τον έριξαν κάτω, τον χτύπησαν με τη λαβή του όπλου, του πήραν μια τσάντα που είχε μέσα άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από περίοικους, οι δράστες πυροβόλησαν μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό και αμέσως μετά αποχώρησαν με τη μηχανή τους.

Ο προμηθευτής μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο.

«Αν δεν πυροβολούσε θα τον έπιανα»

Συνάδελφος του τραυματία προμηθευτή είπε λίγο μετά την ληστεία… «Βγήκα από το φορτηγό και είδα τον συνάδελφό μου να φωνάζει. Ήταν λιπόθυμος. Τους κυνήγησα και ο ένας ανέβηκε στο μηχανάκι. Έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε. Εγώ πήγα πίσω από το αμάξι και έφυγαν. Δεν ξέρω αν με παρακολουθούσαν, είχαμε περίπου 2.000 ευρώ επάνω μας. Περίμεναν οι δράστες στους κάδους. Αν δεν πυροβολούσε θα τον έπιανα. Τρόμαξα όταν έβγαλε το όπλο. Άμα δεν είχε όπλο θα μπορούσα να τους πιάσω».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις