Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Ένοχος ο 28χρονος που μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του – «Νιώθω μεγάλη ντροπή»

17.10.2024 | 13:49
Θεσσαλονίκη: Ένοχος ο 28χρονος που μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του – «Νιώθω μεγάλη ντροπή»

ΡΩΜΗ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός μήνα με τριετή αναστολή, στον 28χρονο που μηνύθηκε για διατάραξη οικιακής ειρήνης, επειδή έμπαινε στις αυλές των γειτόνων του στη Σίνδο και… μύριζε τα παπούτσια τους.

Ο 28χρονος που μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του στη Σίνδο θα πρέπει επίσης να παρακολουθεί ένα θεραπευτικό πρόγραμμα  σε αρμόδια κοινωνική δομή

 «Δεν γνωρίζω πώς ακριβώς έφτασα να κάνω αυτή την πράξη. Νιώθω μεγάλη ντροπή και απογοήτευση για τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Θα ζητήσω υποστήριξη να δω τι συμβαίνει και να μην γίνει χειρότερο», είπε στην απολογία του ο 28χρονος, που αποδέχθηκε την κατηγορία, λέγοντας ότι μπήκε συνολικά τρεις φορές σε αυλές σπιτιών, ενώ τόνισε ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι κακό στους ενοίκους. «Εργαζόμουν για να βοηθήσω τους γονείς μου και σταμάτησα το καλοκαίρι -είμαι μοναχοπαίδι. Παράλληλα διατηρώ μια σχέση, έπεσαν πολλά μαζί μετά το καλοκαίρι», πρόσθεσε ο ίδιος, δείχνοντας μετανιωμένος για την πράξη του και γι’ αυτό το δικαστήριο τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Προηγουμένως εξετάστηκε ο γείτονάς του, με την καταγγελία του οποίου οδηγήθηκε η υπόθεση στα δικαστήρια. «Θορυβήθηκα και πήγα στην αστυνομία. Μου είπαν να καλέσω την Άμεση Δράση, όταν τον εντόπισα να το κάνει. Έστησα καρτέρι τρεις μέρες και μόλις τον είδα το πρωί, ειδοποίησα την αστυνομία και συνελήφθη. Τον πιάσαμε με τον γείτονα πάνω στην πράξη. Δεν παρουσίασε καμία επιθετική συμπεριφορά, κατάλαβε αμέσως τι έκανε, δεν είχε επιθετική συμπεριφορά. Είπε απλά ότι έπρεπε να σταματήσει, ενώ όταν τον ρώτησε ο γείτονας γιατί το κάνει, εκείνος απάντησε: “γιατί μου ομορφαίνει τη ζωή”. Θέλω να τον βοηθήσω και να σταματήσει αυτή την πράξη», κατέθεσε -μεταξύ άλλων- ο μάρτυρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version