Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Ένταση στο ΑΧΕΠΑ – Διαμαρτυρόμενοι γιατροί “εγκλώβισαν” τα μέλη του Δ.Σ. – ΒΙΝΤΕΟ

23.05.2013 | 15:34
Εικόνα από το ThessToday

Εικόνα από το ThessToday

Συνδικαλιστές, εκπρόσωποι των νοσοκομειακών γιατρών μπήκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συνεδρίαση και άρχισαν να διαμαρτύρονται για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Βέργουλας, κατά ειδικευομένων γιατρών του νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων, οι οποίοι δεν συμμετείχαν σε εφημερίες, γιατί βρίσκονταν σε επίσχεση εργασίας.

Οι εκπρόσωποι των γιατρών, απευθυνόμενοι προς τον διοικητή, του είπαν ότι “πρόκειται για μία κατάπτυστη ενρέργεια να στρέφεται κατά συναδέλφων του” και ότι “ντρέπονται που στο παρελθόν είχε διατελέσει και συνδιλακστής”. Παράλληλα δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν αν δεν πάρει πίσω τη μηνυτήρια αναφορά.

Ωστόσο ο ίδιος ο κ. Βέργουλας απάντησε ότι δεν προτίθεται να λάβει καμία απόφαση υπό πίεση. “Ο,τι έκανα, το έκανα για το δημόσιο συμφέρον” είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι, προηγουμένως, είχε συμβουλευτεί τους νομικούς συμβούλους του νοσοκομείου.

Όπως διαβάζουμε στο Thesstoday.gr η συνεδρίαση του Δ.Σ. τελικά ολοκληρώθηκε και τα μέλη του αποφάσισαν να μην λάβουν, σήμερα, καμία απόφαση μεταφέροντας τη συζήτηση του θέματος, την ερχόμενη Τρίτη, οπότε να αποτελέσει το μοναδικό θέμα συζήτησης.
Αυτό, ωστόσο, εξόργισε τους συνδικαλιστές οι οποίοι ζήτησαν από τα μέλη να συνεδριάσουν, για να πάρουν μία απόφαση “εδώ και τώρα”!
Κάποιοι, μάλιστα, στάθηκαν μπροστά στην είσοδο εμποδίζοντας την έξοδο των μελών του Δ.Σ. που, αναγκαστικά, παραμένουν στην αίθουσα!

Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι, οπότε τελικά επετράπει στον πρόεδρο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ να φύγει από το χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ.
Το “επίμαχο” θέμα θα συζητηθεί την Τρίτη στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ..
Οι συνδικαλιστές, εκπρόσωποι των νοσοκομειακών γιατρών, ανανέωσαν το “ραντεβού” της διαμαρτυρίας τους…

Διαβάστε ακόμα:

Διαμαρτυρία Αστυνομικών για τις Σκουριές

Διάλογο με την κοινωνία για την μεταλλευτική δραστηριότητα στη Χαλκιδική ξεκινά ο Δήμος Αριστοτέλη

Χαλκιδική: Αναβρασμός στις Σκουριές για τη δίκη των τριών γυναικών!

Χαλκιδική: Δικάζονται στο Αυτόφωρο οι τρεις διαδηλώτριες

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version