Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Επίθεση Νουλέζα στον Κούγια πριν την απολογία της 33χρονης για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας (Βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Επίθεση Νουλέζα στον Κούγια πριν την απολογία της 33χρονης για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας (Βίντεο)

Η αλήθεια στην πολύκροτη υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τη 10χρονη Μαρκέλλα ξεσκεπάζεται. Σε εξέλιξη η απολογία της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη είναι από τις 11:30 το πρωί, στο γραφείο της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, η απολογία της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης έξω από σχολείο της Τούμπας. Βαρύνεται με επτά πράξεις, μεταξύ αυτών για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια και χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.

Μετά το πέρας της απολογίας, η οποία φαίνεται πως θα είναι πολύωρη, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική της μεταχείριση. Η 33χρονη έφτασε λίγο πριν τις 11.00 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Από το γκαράζ στην ανακρίτρια η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας (Βίντεο)

Το αυτοκίνητο που την μετέφερε σταμάτησε έξω από το γκαράζ των δικαστηρίων. Η κοκκινομάλλα κατηγορούμενη βγήκε με κουκούλα στο κεφάλι και χειροπέδες στα χέρια. Με γρήγορα βήματα πέρασε στα ενδότερα για να απολογηθεί, για την υπόθεση που συντάραξε τη χώρα

Επίθεση Νουλέζα σε Κούγια

Προσερχόμενος στα δικαστήρια προκειμένου να παραστεί στην απολογία της πελάτισσας του, ο Βασίλης Νουλέζας εγκάλεσε τον Αλέξη Κούγια, γιατί έκανε γνωστό το περιεχόμενο της επικοινωνίας που είχε, με την πλευρά της 33χρονης. Γεγονός που χαρακτήρισε ως στόχο αντιδεοντολογικό και ανήθικο ενώ στη συνέχεια διέψευσε τα όσα είπε ο κ. Κούγιας για πρόταση της 33χρονης να αποζημιώσει οικονομικά την οικογένειά της 10χρονης για να λήξει το θέμα.

«Το μόνο που υπήρξε ήταν μία τηλεφωνική επικοινωνία που έκανα για να διαμαρτυρηθώ για τις επιθέσεις που δεχόμουν και τους δυσμενείς σχολιασμούς σε τηλεοπτικό σταθμό σε δελτίο ειδήσεων» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νουλέζας εξηγώντας και τους λόγους γιατί δεν κατέστη εφικτή μία συνάντηση των δύο πλευρών.

«Είναι πάρα πολύ άδικο στο βωμό της δημοσιότητας που αποζητά απεγνωσμένα να θίγει κατά αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο έναν συνάδελφο» ανέφερε για τον κ. Κούγια καταλήγοντας.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Το βράδυ της Δευτέρας, ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε ότι η πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης έχει κάνει πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού. Το επανέλαβε το πρωί της Τρίτης (23.06.2020) μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1.

Click4more Υπόθεση Μαρκέλλας: Εκεί αναζητούν το μυστικό της 33χρονης

«Όταν γίνεται πρόταση για συμβιβασμό μιλάμε για χρήματα, κάτι που προσβάλει την οικογένεια, σε αυτήν την περίπτωση, που η μικρή είναι ανήλικη. Μου θυμίζει την υπόθεση που ο πλούσιος κάνει το κακό και εξαγοράζει τον φτωχό. Με προσβάλει ως δικηγόρο και ως άνθρωπο αυτή η πρόταση συμβιβασμού, γι’ αυτό και το δημοσιοποίησα», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ερωτηθείς τι σημαίνει η πρόταση αυτή για την υπόθεση, εκτίμησε πως «σημαίνει παραδοχή, αλλά και σημαίνει “έχω λεφτά” και αυτό προκαλεί ερωτήματα για το πού βρήκε τα λεφτά η κυρία που λέει ότι εκδίδεται για να ζήσει» και συμπλήρωσε πως «μου έχει κάνει εντύπωση και το να μην καταλαβαίνεις ποιον εκπροσωπείς, ποιον δικηγόρο έχεις απέναντί σου».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις