Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Έβαλαν κόκκινη γραβάτα στον Αλέξη Τσίπρα – Δείτε το βίντεο!

06.09.2015 | 18:08
ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Mega

ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Mega

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να είχε πει στο παρελθόν ότι θα φορέσει γραβάτα "όταν κουρευτεί το χρέος", ωστόσο...

οι υπεύθυνοι του περιπτέρου της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας, στη ΔΕΘ, κατάφεραν να του φορέσουν γραβάτα και μάλιστα σε κόκκινο χρώμα, σε χρόνο ρεκόρ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε τα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων, βρέθηκε και στο σταντ της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας. Τότε, στάθηκε μπροστά σε μια οθόνη και με προσομοιωτή οι υπεύθυνοι του περιπτέρου του «φόρεσαν» μια γραβάτα, με αποτέλεσμα τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν.

Ο κ. Τσίπρας άρχισε την επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ από το περίπτερο 15 όπου και έκανε ολιγόλεπτες στάσεις στα σταντ του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου, της ΔΕΠΑ, της ΕΥΑΘ, της ΕΛΣΤΑΤ, του ΙΝΕ ΓΣΕΒΕΕ, της ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού, του Υπ. Εργασίας, του ΥΜΑΘ και του ΑΠΕ.

Στη συνέχεια μετέβη στα περίπτερα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και της ΕΡΤ3. Η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού συνεχίστηκε με βόλτα στο περίπτερο 16, όπου συνομίλησε με τους υπευθύνους των σταντ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του ΟΛΘ και των επιμελητηρίων, ενώ στο σταντ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τον περίμενε ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πληροφορίες: Τηλεόραση Mega, thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version