Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει – Τραυματίστηκε ο υπάλληλος που επιχείρησε να τον σταματήσει, τον έσυρε με το ΙΧ

08.07.2024 | 18:08
Θεσσαλονίκη: Έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει – Τραυματίστηκε ο υπάλληλος που επιχείρησε να τον σταματήσει, τον έσυρε με το ΙΧ

Υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη, τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να σταματήσει νεαρό που έβαλε βενζίνη στο αυτοκίνητο του και προσπάθησε να διαφύγει χωρίς να πληρώσει.

Το newsit.gr φέρνει στη δημοσιότητα το βιντεο ντοκουμέντο απο τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό. 

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής 07.07.2024. σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης. 
Ο 24χρονος άνδρας πήγε στο πρατήριο και ζήτησε απο τον υπάλληλο να του βάλει βενζίνη αξίας 25 ευρώ στο ρεζερβουάρ, όμως αμέσως μετά αυτός προσπάθησε να αποχωρήσει, όπως βλέπουμε και το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsit.gr, χωρίς να πληρώσει.

Ο υπάλληλος στην προσπάθεια του να τον σταματήσει πιάστηκε απο το αυτοκίνητο του δράστη, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, και αυτό είδε ως αποτέλεσμα να συρθεί και να τραυματιστεί στο κεφάλι και στα πόδια. 

Θεσσαλονίκη: Έβαλε βενζίνη χωρίς να πληρώσει

Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομειό Παπανικολάου, ενώ ο 24χρονος δράστης, εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά απο αναζητήσεις του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. 
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version