Κυριακή, 30 Ιουν.
30oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από την επίθεση του 41χρονου στην 35χρονη πρώην σύζυγό του

Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από την επίθεση του 41χρονου στην 35χρονη πρώην σύζυγό του

Η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος 35χρονης απο τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγο της είχε συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη.

Το newsit.gr φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες ντοκουμέντα τόσο απο το πρόσφατο περιστατικό, όσο και από την πρώτη επίθεση που δέχτηκε η γυναίκα πριν απο ενάμιση χρόνο απο τον ίδιο.

Το βράδυ της Κυριακής (16.06.2024), λίγο πριν τις 23:30, ο 41χρονος βρήκε την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγο του στον δρόμο και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο μαζί της την ώρα που οδηγούσε τη μηχανή της, με αποτέλεσμα λόγω της σύγκρουσης η γυναίκα να πέσει στον δρόμο, χωρίς η ίδια να τραυματιστεί.

Στη συνέχεια την έπιασε από το λαιμό, την απείλησε και εξαφανίστηκε. 

«Έπαθα σοκ δεν μπορούσα να αντιδράσω»

Η ίδια μιλώντας στο newsit.gr, είχε περιγράψει όσα έγιναν εκείνο το βράδυ:

«Είχα σχολάσει απο τη δουλειά μου και πήγαινα στο σπίτι με το μηχανάκι και βρισκόμουν σε έναν δρόμο σκοτεινό, είδα να έρχεται κατα πάνω μου ένα αυτοκίνητο. Με χτύπησε δυνατά και έπεσα. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν αυτός γιατί άρχισε να με βρίζει και έκανα την λιπόθυμη. Με χτύπησε στην πλάτη, μου τράβηξε τα μαλλιά και άρχισε να με πνίγει. Έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν μπορούσα να βγάλω τα δάχτυλα του απο τον λαιμό μου με τίποτα. Είναι πολύ δυνατός άνδρας. Δεν ήταν κανένας τριγύρω για να με βοηθήσει. Του έλεγα πνίγομαι, πεθαίνω, αλλά δεν με άφηνε. Όμως για καλή μου τύχη εμφανίστηκε απο το πουθενά ένας φιλος και με βοήθησε. Εγώ έτρεξα με τα πόδια και πήγα στο σπίτι».

Όμως και πριν απο περίπου ενάμιση χρόνο ο 41χρονος είχε απειλήσει τη ζωή της 35χρονης γυναίκας, πυροβολώντας με καραμπίνα. Η ίδια σοκαρισμένη είχε μιλήσει στο newsit.gr για το περιστατικό:

«Πριν ενάμιση χρόνο που χωρίσαμε και έφυγα απο το σπίτι και είχα πάει με τα παιδιά να μείνω στο σπίτι της μητέρας μου. Εκεί ήρθε και με βρήκε με μία καραμπίνα, πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά μας και εξαφανίστηκε. Έφυγα γιατί δεν άντεχα. Αυτός πίστευε ότι θα αλλάξω γνώμη και θα επιστρέψω αλλά δεν γινόταν».

Το newsit.gr παρουσιάζει για πρώτη φορά φωτογραφίες ντοκουμέντα απο εκείνη την επίθεση και βλεπουμε πως απο τις σφαίρες προκλήθηκαν ζημιές τόσο στην τζαμαρία της πόρτας, όσο και στα ντουλάπια της κουζίνας του σπιτιού, ενώ μέσα στον χώρο βρισκόταν η 35χρονη γυναίκα αλλά και τα παιδιά τους. Ευτυχώς απο την επίθεση δεν είχε τραυματιστεί κανείς. 

Την περασμένη Παρασκευή (21.06.2024), ο 41χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή για ενδοοικογενειακή απειλή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς μετά την επίθεση με το αμάξι του, την απειλησε ξανά μέσω τρίτων ότι θα την σκοτώσει, ενώ οι αρχές τον αναζητούσαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Την Τρίτη 25.06.2024, ο 41χρονος, μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια, κρίθηκε προφυλακιστέος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της 35χρονης για το πρόσφατο περιστατικό το αυτοκίνητο. 

Στο newsit.gr είχε μιλήσει η δικηγόρος του 41χρονου Ανθή Γκιουρτζίδου, η οποία ανέφερε: Ο εντολέας μου ζήτησε συγγνώμη. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τι θα γίνει με τα παιδιά του. Θα κρατηθεί στις φυλακές Λάρισας. Είναι δύσκολα. Αγαπάει τα παιδιά του, λάτρευε την οικογένεια».

Ο 41χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές της Λάρισας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις