Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: ”Γεια σένα ήρθα” – Η ατάκα του νεαρού που έγινε μόδα στο facebook και όχι μόνο (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Θέλοντας να διακωμωδήσει μία κατάσταση που επικρατούσε πριν χρόνια στα νυχτερινά μαγαζιά, κατάφερε να κάνει όλη τη Θεσσαλονίκη, να ξεστομίζει τη ατάκα του «Για σένα ήρθα»…

Σίγουρα θα έχετε ακούσει την ατάκα «για σένα ήρθα» σε νυχτερινά μαγαζια γύρω σας με το που μπαίνεται στην είσοδο ή έχετε δει να την γράφουν οι περισσότεροι στα check in τους στο facebook. Μάθετε, λοιπόν ποιος την έβγαλε και την ιστορία που κρύβεται πίσω απο την ατάκα αυτή.

Θέλοντας να διακωμωδήσει μία κατάσταση που επικρατούσε πριν χρόνια στα νυχτερινά μαγαζιά, σχετικά με τον κόσμο που έφερναν οι PR και έπαιρναν ποσοστά από το κάθε άτομο, ένας τρελός PR Θεσσαλονικιός από τους Αμπελόκηπους, κατάφερε εδώ και δυόμιση χρόνια να κάνει όλη τη Θεσσαλονίκη, να ξεστομίζει τη ατάκα του «Για σένα ήρθα».

ΦΩΤΟ από seleo.gr

Όλα ξεκίνησαν από μία πλάκα, όταν ο Χρυσόστομος Κατσές έλεγε σε όλο το προσωπικό του κάθε μαγαζιού και σε καθένα ξεχωριστά «Για σένα ήρθα» σε κάθε έξοδο του, με τέτοιο τρόπο ώστε να τους μπερδεύει…

Μετά από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν αρκετά βιντεάκια του στο διαδίκτυο, μία συμμετοχή σε βιντεοκλίπ, τύπωσε αρκετά μπλουζάκια τα οποία και μοίραζε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει μόδα τη δική του ατάκα σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον διοργανώνει πάρτυ με το όνομα «Για σένα ήρθα», όπου συμμετέχουν πολλόι καλλιτέχνες και όλοι έρχονται με την γνωστή ατάκα στο στόμα.
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε