Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της κλοπής κινητού τηλεφώνου σε κατάστημα

18.08.2024 | 17:52

Η κλοπή στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και το κινητό τηλέφωνο κάνει φτερά. Η χαρά του δράστη όμως, δεν κράτησε για πολύ.

Η κλοπή στη Θεσσαλονίκη καταγράφεται με τις εικόνες να επεξεργάζονται από αστυνομικούς που κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη. Του νεαρού που μπήκε στο κατάστημα και βούτηξε ταχύτατα το κινητό τηλέφωνο υπαλλήλου. Με μια κίνηση όπως διαπιστώθηκε από το σχετικό βίντεο. Ήταν το τέταρτο χτύπημα στην επιχείρηση, με τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους, να ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή.

Όπως αποκαλύπτουν οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας, ο δράστης μπαίνει μέσα στο κατάστημα πλησίον της Αριστοτέλους, εκμεταλλεύεται το γεγονός πως ο υπάλληλος δεν κοιτά και αρπάζει το κινητό τηλέφωνο.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, τον είδε από το κλειστό κύκλωμα, ειδοποίησε την Αστυνομία και μετά από περίπου μία ώρα συνελήφθη. Αυτή είναι τέταρτη φορά που το κατάστημα γίνεται στόχος.

Σύμφωνα με το thestival.gr, σε ορισμένα από τα περιστατικά είναι οι ίδιοι δράστες, αφού οι αστυνομικοί τους συλλαμβάνουν, αλλά μετά από λίγες ημέρες είναι και πάλι ελεύθεροι.

Όλα αυτά στο κεντρικότερο ίσως σημείο της Θεσσαλονίκης, από όπου περνούν καθημερινά χιλιάδες κάτοικοι και τουρίστες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version