Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα απάτης και κλοπής – Της «άρπαξαν» κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα απάτης και κλοπής – Της «άρπαξαν» κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
iStock

Επιτήδειοι εξαπάτησαν και έκλεψαν ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη, προσποιούμενοι τους τεχνικούς δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα της 74χρονης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αφαίρεσαν μετρητά και τιμαλφή, συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ. Η υπόθεση, που καταγγέλθηκε τον Ιανουάριο του 2022, κατά την οποία οι συλληφθέντες προσέγγισαν την ηλικιωμένη λέγοντάς της ότι είναι υπάλληλοι σε δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας της πόλης και – όπως ανακοινώθηκε – ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες, ηλικίας 58, 37 και 41 ετών, σεσημασμένοι για παρόμοια αδικήματα.

Η λεία τους περιελάμβανε μετρητά ύψους 600 ευρώ, 66 χρυσές λίρες, δύο χρυσά ρολόγια και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Σε βάρος των τριών φερόμενων δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπή η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις