Τετάρτη, 17 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 45χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε και δάγκωσε τον σύντροφό της σε διαμέρισμα Airbnb

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 45χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε και δάγκωσε τον σύντροφό της σε διαμέρισμα Airbnb
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι διακοπές στη Θεσσαλονίκη, σε διαμέρισμα Airbnb που νοίκιασαν, βρήκαν τον άντρα σε νοσοκομείο και την 45χρονη σύντροφό του να καταδικάζεται, επειδή τον μαχαίρωσε και τον δάγκωσε.

Ο καβγάς που είχαν κατά τη διάρκεια δείπνου, στο διαμέρισμα Airbnb που νοίκιαζαν στη Θεσσαλονίκη, λίγο έλειψε να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή. Η 45χρονη συνελήφθη, κατηγορούμενη για επίθεση στον σύντροφό της. Καταδικάστηκε επειδή τον μαχαίρωσε, ενώ στη συνέχεια τον δάγκωσε στο λαιμό. Το επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Ιουλίου του 2024, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε το ζευγάρι.

Ο σύντροφός της, την κλείδωσε στο διαμέρισμα Airbnb στο οποίο έμεναν, βγήκε στο δρόμο για να αναζητήσει βοήθεια, με έναν οδηγό ταξί να τον μεταφέρει στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον άνδρα με όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η 45χρονη συνελήφθη στο διαμέρισμά τους.

Σύμφωνα με το Mega, η 45χρονη υποστήριξε στο δικαστήριο πως ο σύντροφός της επιχείρησε να την πνίξει, ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις και δεν έπεισε τις δικαστικές αρχές.

Της επιβλήθηκε ποινή 2 ετών και 6 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 300 ευρώ. Η 45χρονη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις