Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε επιβάτης λεωφορείου του ΟΑΣΘ – Η γροθιά που δύσκολα θα ξεχάσουν οι αυτόπτες μάρτυρες!

Όλα έγιναν μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς...

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή, επιβλήθηκε σε επιβάτη λεωφορείου του ΟΑΣΘ, ο οποίος έσπασε με γροθιά τον υαλοπίνακα της τελευταίας πόρτας λεωφορείου του Οργανισμού.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, επιβάτης που έσπασε με γροθιά τον υαλοπίνακα της τελευταίας πόρτας λεωφορείου του Οργανισμού, “κρίθηκε ένοχος για την πράξη της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος”.

Πηγή: thestival.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα