Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε γυμναστής για σεξουαλική παρενόχληση σε 17χρονη

15.10.2024 | 16:03
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε γυμναστής για σεξουαλική παρενόχληση σε 17χρονη

Μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού παίρνουν τα γυμναστήρια λίγο πριν το επίσημο άνοιγμά τους την Δευτέρα 15 Ιουνίου. Παρασκευή 12 Ιούνη 2020. (EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

Καταδικάστηκε ο 31χρονος ιδιοκτήτης γυμναστηρίου από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης, ότι της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και αυνανίστηκε μέσα στο γραφείο του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 17χρονου κοριτσιού ο 31χρονος γυμναστής από την Θεσσαλονίκη την παρενοχλούσε σεξουαλικά στο διάστημα από τις 27.09.2024 έως και τις 11.10.2024, όπου και αποκάλυψε στη μητέρα της όσα έγιναν. Το ανήλικο κορίτσι κατήγγειλε πως όλα συνέβαιναν στο γραφείο του γυμναστηρίου που βρίσκεται σε χωριό της Θεσσαλονίκης. Ανέφερε μάλιστα, πως ο 31χρονος την παρενόχλησε σεξουαλικά 5 φορές σε αυτό το διάστημα, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα και αυνανίστηκε μπροστά της. Μετά την καταγγελία της ανήλικης στην αστυνομία, ο 31χρονος συνελήφθη.

Εις βάρος του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε κατηγορία για κατάχρηση ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση. Σήμερα 15.10.2024 ο 31χρονος γυμναστής βρέθηκε ενώπιον του Ά Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Τι υποστήριξε η μητέρα της 17χρονης στην κατάθεσή της

Η μητέρα της 17χρονης που έκανε την καταγγελία σε βάρος του γυμναστή ανέφερε στην κατάθεση της: «Η κόρη μου είναι αθλήτρια στίβου. Είχαν καθημερνή επαφή και ο γυμναστής ήταν για δύο χρόνια προπονητής της στην ομάδα. Όχι ο βασικός προπονητής αλλά ανά διαστήματα. Σταμάτησε τον Ιούνιο λόγω των μαθημάτων και πήγαινε στο γυμναστήριο. Από τον Σεπτέμβριο. Της έδινε τις ασκήσεις που θα έκανε, της έδινε το πρόγραμμα.

Το Σάββατο που μας πέρασε διάβαζε και εγώ έκανα δουλειές. Μου είπε ότι ήθελε να μου πει κάτι και έκατσα δίπλα της. Και μου είπε για τον γυμναστή, που εγώ του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Έβαλε τα κλάματα και μου είπε μου έδειξε…δείχνοντας προς τα γεννητικά όργανα. Μου ανέφερε πως χτύπησε την πόρτα του γραφείου του για να πάρει το πρόγραμμα και μου είπε έλα. Μπήκε μέσα και αυτός ήταν στην τουαλέτα με μισάνοιχτη την πόρτα και γύρισε και είδε το μόριο του. Τρόμαξε και έφυγε. Και αυτό έγινε ξανά. Δύο φορές μέσα στο γραφείο, όπως μου είπε. Τις άλλες φορές έβγαλε το μόριο του και το έβλεπε. Του είπε τι κάνεις και της έλεγε κακό είναι; Δεν σ αρέσει; Και έφευγε, πήγαινε στα όργανα και ερχόταν δίπλα της και συνέχιζε να της μιλάει γι αυτό.

Δεν μπόρεσα να ρωτήσω αν αυνανίστηκε. Άρχισε να σκέφτεται αν έκανε κάτι κακό ή ίδια και το προκάλεσε.

Δεν ξέρω αν αυτός ήξερε ότι θα πήγαινε η κόρη μου στο γραφείο και ετοιμαζόταν. Αφού μου τα εξιστόρησε όλα η κόρη μου πήγα και το κατήγγειλα κατευθείαν στην αστυνομία. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κόρη μου. Δεν έδειξε κάποια σημάδια αυτός, φαινόταν καλό παιδί. Ο σύντροφος της τα ήξερε όλα και της έλεγε να μας τα αποκαλύψει. Και την προηγούμενη μέρα της είπε πως, επειδή είναι πολύ σοβαρό, θα τα πει ο ίδιος σε μας. Έτσι αποφάσισε και μου τα είπε την επόμενη μέρα.

Τα αρνείται όλα ο γυμναστής

Ο 31χρονος αρνήθηκε τα πάντα και ανέφερε στην απολογία του: «Η κοπέλα ερχόταν στο γήπεδο και προπονούσα την ομάδα της κάποιες μέρες και σε κάποιες περιπτώσεις. Τώρα στο γυμναστήριο ήρθε να κάνει μια προπόνηση για ενδυνάμωση. Είχα μιλήσει και με τη μητέρα της. Τις πρώτες δύο μέρες την καθοδηγούσα λίγο παραπάνω ως προς το τι θα κανει τη μία μέρα και την άλλη. Με αναζητούσε όταν ήμουν εκεί. Το επεδίωκε. Ερχόταν στο χώρο του γραφείου μου. Δεν κλείδωνα την πόρτα, άνοιγε και έμπαινε μέσα. Την έχω επιπλήξει όταν μπήκε μέσα και με είδε γυμνό ενώ ετοιμαζόμουν να μπω για μπάνιο.

Άλλη μία φορά και ενώ μου είχε ζητήσει οδηγίες για την άσκηση και βγήκα και τις έδωσα, 5 λεπτά μετά μπήκε στο γραφείο και ετοιμαζόμουν να πάω τουαλέτα. Θεωρώ ότι έγινε μέσω τρίτου η καταγγελία. Κάποιοι άλλοι την προέτρεψαν. Ή η μητέρα της ή κάποιος άλλος. Μπορεί να πιέστηκε. Ίσως να ντράπηκε που με είδε γυμνό. Μπορεί να την πείραξε η παρατήρηση που της έκανα, δεν το γνωρίζω. Δεν γνωρίζω αν με έβλεπε ερωτικά. Αν σαν προπονητή με έβλεπε έτσι εγώ δεν μπορώ να το αντιληφθώ αυτό».

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 31χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version