Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κατανάλωνε ποτά και τρόφιμα σε ξενοδοχείο και τα χρέωνε σε δωμάτιο που έμεναν άλλοι

Θεσσαλονίκη: Κατανάλωνε ποτά και τρόφιμα σε ξενοδοχείο και τα χρέωνε σε δωμάτιο που έμεναν άλλοι
ΦΩΤΟ istock

Στα χέρια της αστυνομίας ο 50χρονος, μετά τις διαπιστώσεις για τα όσα έκανε σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε με παραγγελίες που απέφευγε να πληρώσει και συνέχισε με κλοπές.

Είχε βρει τον τρόπο να τρώει και να πίνει τζάμπα σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Όταν τα κατάφερε, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Διαπιστώθηκε πως έκλεψε μια βαλίτσα με ρούχα, 500 ευρώ σε μετρητά και μια τραπεζική κάρτα. Οι κινήσεις του 50χρονου όμως, καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να του περάσουν χειροπέδες.

Όπως ανακοινώθηκε, συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη, χθες το μεσημέρι (10-06-2024) στο κέντρο της πόλης, ένας 50χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για κλοπή και απάτη.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος συνελήφθη, καθώς κατείχε βαλίτσα με ρούχα, την οποία είχε αφαιρέσει από δωμάτιο ξενοδοχείου 32χρονου αλλοδαπού.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι την προηγούμενη ημέρα, ο 50χρονος αφαίρεσε από δωμάτιο ενός άλλου ξενοδοχείου, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα, ενώ στο ίδιο ξενοδοχείο, μία εβδομάδα πριν, αφού κατανάλωσε ποτά και τρόφιμα, ζήτησε από υπάλληλο να πιστωθεί το σχετικό ποσό σε δωμάτιο, στο οποίο δήλωσε ψευδώς ότι έμενε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, με τις έρευνες για τη δράση του να συνεχίζονται. Στόχος είναι να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα από τα όσα έκανε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις