Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες ασφαλτόστρωσης το Σαββατοκύριακο στις οδούς Εγνατία και Κωνστανίνου Καραμανλή

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες ασφαλτόστρωσης το Σαββατοκύριακο στις οδούς Εγνατία και Κωνστανίνου Καραμανλή

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Θεσσαλονίκη, φέρνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε δυο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιήσουν το Σαββατοκύριακο ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας, από τις 06.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ στο οδόστρωμα της οδού Εγνατίας (από τη διασταύρωση με την οδό Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης έως τη διασταύρωση με την οδό Καυταντζόγλου) και στο οδόστρωμα της οδού Κων. Καραμανλή (από την διασταύρωση με την οδό Καυταντζόγλου έως και την διασταύρωση με την οδό Γ. Λαμπράκη).

Το Σάββατο θα ασφαλτοστρωθεί μία λωρίδα κυκλοφορίας δεξιά και μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας συνολικού πλάτους 5,25μ με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Την Κυριακή εργασίες θα γίνονται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας δεξιά και μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας συνολικού πλάτους 5,25μ με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Κατά την διάρκεια των εργασιών οι κόμβοι με τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου και Καυταντζόγλου θα παραμένουν ανοικτοί προς όλες τις κατευθύνσεις. Η είσοδος προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ δεν θα επιτρέπεται μόνο το Σάββατο, εκτός ασθενοφόρων. Η είσοδος προς την Δ.Ε.Θ. δεν θα επιτρέπεται γενικά την Κυριακή.

Για λόγους ασφαλείας των επιβατών θα πρέπει να καταργηθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών οι στάσεις λεωφορείων στην κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις