Τρίτη, 2 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ληστής πυροβόλησε 50χρονο μέσα σε νεκροταφείο και εξαφανίστηκε

Θεσσαλονίκη: Ληστής πυροβόλησε 50χρονο μέσα σε νεκροταφείο και εξαφανίστηκε

Μια περίεργη υπόθεση σοκάρει την τοπική κοινωνία του Ζαγκλιβερίου στη Θεσσαλονίκη. Άγνωστος άνδρας μπήκε στο νεκροταφείο του χωριού, πυροβόλησε έναν 50χρονο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο 50χρονος που ήρθε αντιμέτωπος με τον δράστη περιγράφει στο newsit.gr όσα έζησε. 

Όλα έγιναν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 28/05 στο νεκροταφείο του Ζαγκλιβερίου. Ο 50χρονος Παναγιώτης Ζαπριάνος εργάζεται μαζί με τον αδελφό του εκεί.

Εκείνη τη στιγμή ήταν μόνος του στο νεκροταφείο και ένας άγνωστος άνδρας τον πλησίασε, του ζήτησε χρήματα και αφού ο 50χρονος του απάντησε ότι δεν έχει να του δώσει, έκεινος έβγαλε ένα πιστόλι απο την τσέπη και τον πυροβόλησε ψηλά στο ποδί, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Ο 50χρονος Παναγιώτης Ζαπριάνος περιγράφει στο newsit.gr τις στιγμές που έζησε και συγκλονίζει:

«Ήμουν στο νεκροταφείο και έκανα εργασίες όπως κάθε μέρα. Γύρω στις 12:30 το μεσημέρι είδα αυτον τον άνθρωπο στη βρύση με ένα μπουκάλι νερό. Μετά πήγαινε σε ένα μνήμα και ξαναγύριζε. Ξαφνικά με φώναξε, ήθελε να με ρωτήσει κάτι όπως μου είπε και μου ζήτησε να καθαρίσω το μνήμα της γιαγιάς του».

«Στη συνέχεια μου ζήτησε επιτακτικά να του δώσω όσα χρήματα είχα πάνω μου. Του είπα ότι δεν είχα τίποτα πάνω μου, έβγαλε ένα όπλο απο την τσέπη του και με πυροβόλησε, ενω στη συνέχεια με χτύπησε και με την κάννη στο μέτωπο. Αυτός μετά πήδηξε απο τον τοίχο και εξαφανίστηκε. Πήγα πρώτα στο Κέντρο Υγείας και μετά στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Ευτυχώς δεν με χτύπησε πιο σοβαρά γιατί μπορεί και να μην ζούσα σήμερα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Αυτός ήταν ένας νέος γύρω στα 30, ψηλός, ξανθός. Δεν τον είχα ξαναδεί στο χωριό. Πρώτη φορά τον είδα. Εγώ κάποιες φορές έβγαζα κάποια χρήματα που είχα στην τσέπη και τα έδειχνα στο χωριό, αλλά για πλάκα. Εγω φταίω, ήταν λάθος μου. Ίσως αυτό έμαθε και ήρθε να με βρεί για να με ληστέψει αυτός. Πρέπει να τον βρεί η αστυνομία. Φοβάμαι, φοβάμαι και για μένα, αλλά φοβάμαι μην το κάνει και σε άλλους ανθρώπους», τονίζει.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις