Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: «Μάζεψε άτομα και πλάκωσαν στο ξύλο τον γιο μου» αποκαλύπτει ο πατέρας του 16χρονου που ξυλοκοπήθηκε μαζί με την κοπέλα του

24.09.2024 | 11:59
Θεσσαλονίκη: «Μάζεψε άτομα και πλάκωσαν στο ξύλο τον γιο μου» αποκαλύπτει ο πατέρας του 16χρονου που ξυλοκοπήθηκε μαζί με την κοπέλα του

Τα δραματικά λεπτά που έζησε ο 16χρονος και η 14χρονη κοπέλα του περιέγραψε ο πατέρας του αγοριού, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μια ομάδα ανηλίκων στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης το βράδυ της Κυριακής (22.9.2024).

Ο πατέρας του εφήβου, που ξυλοκοπήθηκε στη Θεσσαλονίκη, εξήγησε ότι για μέρες πριν τον ξυλοδαρμό η 14χρονη κοπέλα του γιου του δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα για καιρό. Ο ίδιος δήλωσε ανακουφισμένος στο newsit.gr: «Ευτυχώς το παιδί μου τη γλίτωσε. Άγιο είχαμε. Το έκαναν παιδιά. Και αυτά τα παιδιά θα γίνουν κάποτε μεγάλοι. Και το πράγμα θα χειροτερέψει».

Συνέχισε λέγοντας: «Θα ορμούσα στις οικογένειες τους με τον ίδιο τρόπο γιατί κατά βάση φταίνε αυτοί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο γιος μου ήρθε στη Θεσσαλονίκη να δει τη φίλη του. Έχουν σχέση λένε, όμως είναι πλατωνικό σε αυτή την ηλικία».

«Ένα παιδί έπαιρνε τηλέφωνο στην κοπέλα για μέρες και τον κορόιδευε, αποκαλούσε τον γιο μου φλούφλη κτλ. Και με τη σειρά του αντιδρούσε και το παιδί μου» είπε ο πατέρας.

«Στη συνέχεια αυτός μάζεψε κάποια άτομα και πήγαν και πλάκωσαν στο ξύλο τον γιο μου. Ο ένας από αυτούς πήρε ένα σίδερο και τον χτύπησε στο κεφάλι πολύ δυνατά. Και δεν ξέρω πως άντεξε. Χτύπησαν και το κορίτσι με το ίδιο σίδερο και αυτοί συνεχίζουν να απειλούν» περιέγραψε.

Αποκάλυψε, δε, πως από θαύμα γλίτωσαν τα χειρότερα: «Είχαν και σουγιά μαζί τους και θα μπορούσε να εξελιχθεί χειρότερα το θέμα».

Σημειώνεται πως το παιδί πήρε εξιτήριο το πρωί της Τρίτης, ενώ οι έξι ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδυνάμων ατόμων.

Λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να απολογηθούν, ενώ νωρίς το μεσημέρι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version