Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μητέρα ανήλικης δημοσίευσε τη φωτογραφία του άντρα που συνελήφθη για παρενόχληση 4 κοριτσιών σε λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: Μητέρα ανήλικης δημοσίευσε τη φωτογραφία του άντρα που συνελήφθη για παρενόχληση 4 κοριτσιών σε λεωφορείο

Αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη μετά τη σύλληψη 50χρονου, για παρενόχληση 4 ανήλικων κοριτσιών, μέσα σε λεωφορείο. Η μητέρα του ενός παιδιού, περιέγραψε τα γεγονότα.

Τα 4 κορίτσια βρίσκονταν μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, όταν όπως ανέφεραν, ένας 50χρονος άρχισε να τις παρενοχλεί. Τα παιδιά ειδοποίησαν τον οδηγό, εκείνος την αστυνομία και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Οι ανήλικες ανέφεραν πως ο άντρας τις κοιτούσε επίμονα και κάποια στιγμή πλησίασε. Άρχισε να τις θωπεύει και στο λεωφορείο επικράτησε αναστάτωση.

Μία μαρτυρία για το περιστατικό με τον 50χρονο που κατηγορείται ότι θώπευσε τέσσερις 14χρονες σε αστικό λεωφορείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (23-06-2024) έρχεται στο φως.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει με ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα ενός εκ των κοριτσιών, ο άνδρας τα πλησίασε ενώ ήταν σε αστικό λεωφορείο που εκτελούσε τη διαδρομή ΙΚΕΑ – Νέα Μηχανιώνα.

Όπως έγραψε, τα κορίτσια πήραν το λεωφορείο για να πάνε στη Μηχανιώνα μετά τις 19:30. «Τότε άρχισε να τις κοιτάει περίεργα και να προσπαθεί με διάφορους τρόπους και αγγίγματα να τα πλησιάσει» σημείωσε.

«Ευτυχώς τα παιδιά αντέδρασαν σωστά και πήγαν κατευθείαν στον οδηγό. Αμέσως ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε και έγιναν όλες οι διαδικασίες» πρόσθεσε.

Η ίδια δημοσίευσε τη φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη, που μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις