Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τα πτώματα των 2 ηλικιωμένων σε προχωρημένη σήψη

12.10.2024 | 17:56
Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τα πτώματα των 2 ηλικιωμένων σε προχωρημένη σήψη

Νέες πληροφορίες έρχονται σιγά – σιγά στο φως για την υπόθεση με τους δύο ηλικιωμένους που βρέθηκαν νεκροί σε μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου των δύο ανθρώπων.

Νεότερες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη για το θρίλερ με τον άνδρα, ο οποίος είναι ηλικίας 74 χρόνων και της γυναίκας, που είναι 72 ετών, αναφέρουν ότι δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας από την έρευνα της αστυνομίας και από τη μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή στις σορούς των δύο ηλικιωμένων.

Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων εντοπίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (12.10.2024) σε μονοκατοικία στην οδό Καΐρη στη Θεσσαλονίκη, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Κλιμάκιο της Αστυνομίας έσπευσε στο σημείο προκειμένου να ερευνήσει τον χώρο, ενώ για αυτοψία βρέθηκε και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πρόκειται για ζευγάρι Βρετανών που ζούσαν στη Θεσσαλονίκη.

Τα πρώτα στοιχεία για την τραγωδία έδειξαν ότι πρώτος πρέπει να πέθανε ο 74χρονος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο που είχε κλειστή την πόρτα και απ’ έξω υπήρχαν τοποθετημένα διάφορα αντικείμενα, όπως μία κουβέρτα, ένα κάδρο και ένα τραπεζάκι.

Η 72χρονη βρέθηκε μπρούμυτα, φορώντας μόνο τα εσώρουχα, ενώ ο άνδρας ανάσκελα γυμνός.

«Ήταν μοναχικοί άνθρωποι»

Ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το ζευγάρι νεκρό, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, περιέγραψε στο newsit.gr τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος: 

«Πήρα την αστυνομία χθες (σ.σ. 11.20.2024) το απόγευμα. Πέρασαν, μου είπαν να καλέσω κλειδαρά, μπήκα σήμερα (σ.σ. 12.10.2024) και τους βρήκα. Είδα πρώτα τη γυναίκα και κάλεσα την αστυνομία. Αυτός είχε πράγματα μπροστά του και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι εκεί. Κάλεσα την αστυνομία και ήρθαν», είπε και συμπλήρωσε:

«Ήταν μοναχικοί άνθρωποι, η γειτονιά είχε να τους δει δύο μήνες. Από το 2015 μένουν στο σπίτι μου, εννιά χρόνια. Αυτός μού είχε πει ότι ήταν συνταξιούχος μηχανικός».

Η νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς των δύο άτυχων ηλικιωμένων θα αποκαλύψει τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version