Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νεκρή σε νοσοκομείο η 88χρονη που ήταν αγνοούμενη, είχε εκδοθεί Silver Alert για την εξαφάνιση

Θεσσαλονίκη: Νεκρή σε νοσοκομείο η 88χρονη που ήταν αγνοούμενη, είχε εκδοθεί Silver Alert για την εξαφάνιση

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την εξαφάνιση της 88χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη. Συγγενείς της ειδοποιήθηκαν πως ήταν νεκρή σε νοσοκομείο της πόλης…

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας 88χρονης γυναίκας από την περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το περασμένο Σάββατο 11 Μαΐου. Οι δικοί της άνθρωποι είχαν δηλώσει την εξαφάνιση και είχαν ξεκινήσει οι σχετικές έρευνες. Η ηλικιωμένη όπως διαπιστώθηκε, είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης και άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Γραμμή Ζωής ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της Κυριακής 12/05/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, τη Δευτέρα 13/05/2024, δέχθηκε κλήση από πολίτη, που ενημέρωσε ότι η ηλικιωμένη είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Η μαρτυρία διασταυρώθηκε και προέκυψε ότι η ηλικιωμένη είχε όντως μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ως αγνώστων στοιχείων και πέθανε στα χέρια των γιατρών.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις