Τετάρτη, 26 Ιουν.
30oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – «Με χτύπησε με το ΙΧ και άρχισε να με πνίγει», λέει στο newsit.gr το θύμα

Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – «Με χτύπησε με το ΙΧ και άρχισε να με πνίγει», λέει στο newsit.gr το θύμα
istock

Συγκλονίζει νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη με θύμα μια 35χρονη γυναικα.

Στο σοκαριστικό περιστατικό οικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη, ο 41χρονος εν διαστάσει σύζυγος της, την παρέσυρε με αυτοκίνητο, ενώ η ίδια οδηγούσε τη μηχανή της, την έπιασε απο τον λαιμό, την απείλησε και εξαφανίστηκε.

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής (16.06.2024) λίγο πρίν τις 23:30 σε περιοχή του δήμου Δέλτα. Ο 41χρονος βρήκε την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγο του στον δρόμο και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο μαζί της την ώρα που οδηγούσε τη μηχανή της, με αποτέλεσμα λόγω της σύγκρουσης η γυναίκα να πέσει στον δρόμο, χωρίς να η ίδια να τραυματιστεί και στη συνέχεια την έπιασε από το λαιμό, την απείλησε και εξαφανίστηκε. 

«Πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά μας» 

Η 35χρονη γυναίκα σοκαρισμένη περιγράφει στο newsit.gr όσα έζησε: «Είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος με απείλησε. Πριν ενάμιση χρόνο που χωρίσαμε και έφυγα απο το σπίτι, ήρθε και με βρήκε με μία καραμπίνα, πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά μας και εξαφανίστηκε για τρεις ολόκληρους μήνες. Έφυγα γιατί δεν άντεχα. Αυτός πίστευε ότι θα αλλάξω γνώμη και θα επιστρέψω αλλά δεν γινόταν.

Εδώ και ένα μήνα άρχισε να με απειλεί πάλι. Και έλεγε μπροστά στα παιδιά ότι θα με σκοτώσει. Και του έλεγα οτι θέλω επιτέλους να αρχίσω να ζώ και ότι δεν ήθελα να είμαι μαζί του. Ήταν τοξικός άνθρωπος. Και το βράδυ της Κυριακής όταν σχόλασα απο τη δουλειά μου και πήγαινα στο σπίτι με το μηχανάκι και βρισκόμουν σε έναν δρόμο σκοτεινό, είδα να έρχεται κατα πάνω μου ένα αυτοκίνητο.

«Άρχισε να με πνίγει και δε με άφηνε»

Με χτύπησε δυνατά και έπεσα. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν αυτός γιατί άρχισε να με βρίζει και έκανα την λιπόθυμη. Με χτύπησε στην πλάτη, μου τράβηξε τα μαλλιά και άρχισε να με πνίγει. Έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν μπορούσα να βγάλω τα δάχτυλα του απο τον λαιμό μου με τίποτα. Είναι πολύ δυνατός άνδρας.

Δεν ήταν κανένας τριγύρω για να με βοηθήσει. Του έλεγα πνίγομαι, πεθαίνω, αλλά δεν με άφηνε. Όμως για καλή μου τύχη εμφανίστηκε απο το πουθενά ένας φιλος και με βοήθησε. Εγώ έτρεξα με τα πόδια και πήγα στο σπίτι. Και αυτός εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω που μπορεί να πήγε».

Η 35χρονη γυναίκα ενημερώθηκε απο την αστυνομία για τη δυνατότητα παροχής ‘’Panic Button’’ και πραγματοποιήθηκε η εγκατάστασή του.

Ο 41χρονος αναζητείται και ενεργείται προανάκριση. Την ίδια στιγμή και ενώ έχει παρέλθει το 48ωρο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο ίδιος φέρεται να έχει απειλήσει εκ νέου την 35χρονη και την οικογένεια της μέσω άλλων προσώπων.

«Συνεχίζει να εξαπολύει απειλές κατά ζωής»

Η δικηγόρος της 35χρονης Αναστασία Βαφείδου τονίζει στο newsit.gr: «Ο εν διαστάσει σύζυγος της εντολέως μου αποπειράθηκε για ακόμη μία φορά να της αφαιρέσει τη ζωή.

Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν – πλην όμως ο δράστης δια τρίτων συνεχίζει να εξαπολύει απειλές κατά της ζωής της και των οικείων της.

Ο φόβος της εντολέως μου για την ίδια και τα τέσσερα ανήλικα τέκνα τους είναι συνεχής.

Έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, παρακαλούμε για τον εντοπισμό του δράστη».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις