Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Ο ατάραχος υπάλληλος έκρυβε ”ένοχα” μυστικά – Άφωνοι οι συνάδελφοί του από τις αποκαλύψεις!

13.10.2016 | 10:58
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο κατά τα άλλα τυπικός υπάλληλος κρατούσε πολλά πράγματα για τον εαυτό του. Το κουβάρι της επίμαχης υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Μάρτιο...

Δουλειά «από μέσα» ήταν οι κλοπές που έγιναν σε δύο συστεγαζόμενες εταιρείες στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, καθώς ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν 30χρονος υπάλληλος. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 30χρονος, τον Μάρτιο του 2016, μπήκε στις συστεγαζόμενες εταιρείες και αφαίρεσε από τη μία, οθόνες και διάφορα άλλα μηχανήματα, συνολικής αξίας περίπου 80.000 ευρώ, καθώς και διάφορα δεδομένα εργασιών που ήταν αποθηκευμένα στα παραπάνω μηχανήματα. Από την άλλη εταιρεία αφαίρεσε δύο υπολογιστές. Προκειμένου μάλιστα να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, χρησιμοποίησε ενοικιαζόμενο όχημα, το οποίο μίσθωσε σε όνομα άλλου προσώπου. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν σε σπίτι του 30χρονου και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Σπίτι με 4 τόνους σκουπίδια

Για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού και της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος συνελήφθησαν έξι άτομα χθεςτο πρωί στην περιοχή της Τούμπας, καθώς είχαν μετατρέψει το σπίτι στο οποίο διέμεναν σε σκουπιδότοπο. Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από καταγγελίες για την ύπαρξη σοβαρής εστίας μόλυνσης σε σπίτι στην περιοχή της Τούμπας. Για την υπόθεση, συνελήφθησαν έξι άτομα (τέσσερις άντρες και δύο γυναίκες), ηλικίας 19 έως 60 ετών, οι οποίοι διέμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι.

Κατά την έρευνα, εντοπίσθηκαν σκουπίδια που είχαν συγκεντρώσει από κάδους απορριμάτων οι συλληφθέντες που στο σύνολό τους ζυγίζουν 4 τόνους περίπου, όπως ανακοινώθηκε! Επιπλέον, έξω από το σπίτι βρέθηκαν τρία αυτοσχέδια καρότσια και δύο τρίκυκλα, που χρησιμοποιούσαν για την περισυλλογή των σκουπιδιών οι συλληφθέντες. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version