Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Οι δύο “γυναίκες” του γέννησαν την ίδια μέρα!

08.05.2013 | 15:57
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

39 ετών είναι σήμερα ο "πρωταγωνιστής" της ιστορίας, ο οποίος φέρεται να είχε... δύο “γυναίκες” στη ζωή του χωρίς να παντρευτεί καμία. Η μία σχεδόν στην ηλικία του και η άλλη, 15 χρόνια μικρότερη από εκείνον.

Οι γυναίκες δεν ήξεραν η μία για την ύπαρξη της άλλης. Όπως διαβάζουμε στο thousandnews.gr κάποια στιγμή η μεγάλη, του ανακοίνωσε ότι περιμένει το παιδί του όμως… λίγες ημέρες μετά, το ίδιο του ανακοίνωσε και η μικρότερη!

Όταν τα νέα έγιναν γνωστά και οι δύο γυναίκες έμαθαν την αλήθεια, αποφάσισαν να συναντηθούν για να μιλήσουν για το κοινό τους πρόβλημα. Όταν συναντήθηκαν, δεσμεύτηκαν η μία στην άλλην ότι καμία δε θα κρατήσει το παιδί της. Μόλις όμως ολοκληρώθηκε η συνάντηση και οι δύο τους, καταπάτησαν την υπόεσχεσή τους.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα για τη “μεγάλη” να γεννήσει. 1η Φεβρουαρίου ήταν. Όταν η “μικρή” έμαθε για την ύπαρξη του παιδιού και μάλιστα οτι αυτό επρόκειτο σύντομα να έρθει στον κόσμο τρελάθηκε! Πήγε στο γιατρό της και του ζήτησε να τη βοηθήσει να γεννήσει κι εκείνη. Την ίδια μέρα με την “αντίζηλό” της, ώστε τα δύο παιδιά να μην ξεχωρίζουν σε τίποτα. Ουτε καν στην ημερομηνία γέννησης. Έτσι έγινε!

Τα δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, γεννήθηκαν και τα δύο στη Θεσσαλονίκη, την 1η Φεβρουαρίου του 2009 και έχουν τον ίδιο πατέρα, ο οποίος δεν διάλεξε με ποιο θα μείνει.
Η μία μητέρα διάλεξε για εκείνον. Η άλλη έφυγε για πάντα μακριά του. Το ζήτημα είναι ότι τα παιδιά θα πρέπει να μάθουν την αλήθεια, αφού είναι ίδιας ηλικίας και… αδέρφια και δεν είναι καθόλου απίθανο να έρθουν κοντά, με όποιες συνέπειες…

Οι δύο οικογένειες κατοικούν στη Θεσσαλονίκη. Τη διήγηση της ιστορίας τους, έκανε στο thousandnews.gr, ο νονός του ενός παιδιού, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε και στις δύο γυναίκες. Δε θέλησε να δημοσιοποιηθούν ονόματα. Κι έτσι έγινε…

Διαβάστε ακόμα:

Κέρκυρα: Οι κλέφτες “πλακώθηκαν” μεταξύ τους και… κατέληξαν με χειροπέδες

Κρήτη: Οι κλέφτες “έβγαλαν” 50.000 ευρώ από τις “δουλειές” τους

Πρέβεζα: Η ΔΕΗ “ξήλωσε” τα ρολόγια λόγω απλήρωτων λογαριασμών του Δήμου – Χωρίς νερό το Κανάλι εδώ και μέρες

Έκλεψαν την πόρτα από τα νεκροταφεία της Ξάνθης!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version