Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της ταινίας The Bricklayer – Πότε έρχεται ο Ρόμπερτ ντε Νίρο για το Tin Soldiers

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της ταινίας The Bricklayer – Πότε έρχεται ο Ρόμπερτ ντε Νίρο για το Tin Soldiers

Μία ημέρα απέμεινε για να ολοκληρωθούν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας The Bricklayer με τον Άαρον Έκχαρτ. Θα ακολουθήσουν τα γυρίσματα της ταινίας Tin Soldiers με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Το παρών στα γυρίσματα του The Bricklayer στη Θεσσαλονίκη έδωσε και ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής εταιρίας παραγωγής Millenium με έδρα στο Λος Άντζελες, ο Avi Lerner. Επίσης, στα στούντιο, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν, η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου και ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αλέξανδρος Θάνος.

Δείτε βίντεο του GRTimes.gr:

Η… τελευταία κλακέτα θα πέσει αύριο, Πέμπτη (12.05.2022), 45η ημέρα των γυρισμάτων.

Νέα γυρίσματα

Στις 22 Μαΐου θα γυριστούν οι πρώτες σκηνές της ταινίας Tin Soldiers με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ ντε Νίρο! Τα περισσότερα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Δράμας και λιγότερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ η ταινία αυτή είναι διαφορετικής κινηματογραφικής εταιρείας.

Τέλος, σχετικά με την επόμενη ταινία της Millennium – που γύρισε το The Bricklayer – οι ηθοποιοί και τα συνεργεία θα πιάσουν δουλειά τον Αύγουστο ή το αργότερο τον Σεπτέμβριο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις