Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Παρέλαση από Ferrari, Lamborghini, Aston Martin και Bugatti μπροστά σε μικρούς και μεγάλους

Θεσσαλονίκη: Παρέλαση από Ferrari, Lamborghini, Aston Martin και Bugatti μπροστά σε μικρούς και μεγάλους

Εντυπωσιακές Ferrari, Lamborghini, Aston Martin και Bugatti μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του «One Life Street Festival».

Ferrari, Lamborghini, Aston Martin και Bugatti είναι ορισμένα μόνο από τα supercars που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά οι λάτρεις τους, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του «One Life Street Festival». Μετά την Αθήνα, οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν αρχικά την αυτοκινητοπομπή 80 υπερπολυτελών αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης, με τελικό προορισμό το Porto Palace.

Εκεί στάθμευσαν και «αφέθηκαν» στα βλέμματα και τις φωτογραφίες. Άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να δουν από κοντά και τους αγαπημένους τους Influencers όπως οι Alex Choi, Nugato, Schaefchen, Crni και Sandi Pego, μιας και συμμετέχουν στο «OneLife Rally», το οποίο διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Όπως αναφέρει το karfitsa.gr, η εκδήλωση ξεκίνησε την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 17:00, με τα αυτοκίνητα να παραμένουν στο χώρο έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, οπότε και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Πρίστινα του Κοσόβου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις