Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Πήγε για ποτό με πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού και συνελήφθη

Για ψευδή βεβαίωση συνελήφθη χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη μια γυναίκα καθώς απολάμβανε το ποτό της σε καφέ μπαρ του κέντρου της πόλης, με πιστοποιητικό που ανήκε σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η συγκεκριμένη περίπτωση διαπιστώθηκε στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από την ΕΛΑΣ το βράδυ του Σαββάτου σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Εκτός της περίπτωσης του ψευδούς πιστοποιητικού, σημειώθηκαν άλλες δύο συλλήψεις. Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Κορδελιού, αλλά και της Χαριλάου, συνελήφθησαν προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος ίντερνετ καφέ και ιδιοκτήτης καφέ μπαρ, οι οποίοι εξυπηρετούσαν ανεμβολίαστους.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων βεβαιώθηκαν και τα σχετικά διοικητικά πρόστιμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα