Παρασκευή, 16 Αυγ.
31oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: “Ποτάμια” οι δρόμοι στον Λαγκαδά – Τα σάρωσε όλα η “Θάλεια”

Θεσσαλονίκη: “Ποτάμια” οι δρόμοι στον Λαγκαδά – Τα σάρωσε όλα η “Θάλεια”

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας σε περιοχές του Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, δρόμοι, σπίτια και εκκλησίες έχουν πλημμυρίσει, ενώ σε πολλά σημείο το οδικό δίκτυο έχει κλείσει.

Έντονα είναι τα προβλήματα στο Καβαλάρι, στο Περιβολάκι, στα Λαγυνά, αλλά και μέσα στον Λαγκαδά όπως είπε πριν λίγο αντιδήμαρχος Λαγκαδά στην τηλεόραση του Σκάι.

Επίσης υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα οχήματα σε πλημμυρισμένα σημεία του οδικού δικτύου, ενώ τα ξημερώματα χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό ανθρώπων από σπίτια και ΙΧ.

17 απεγκλωβισμοί

Συγκεκριμένα, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν 17 άτομα από σπίτια που πλημμύρισαν σε Λαγκαδά και Καβαλάρι και τρία άτομα από ΙΧ, ενώ είναι σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού και άλλων ατόμων. Επίσης, μέχρι στιγμής έγιναν τουλάχιστον 80 αντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα σε Λαγκαδά, Περιβολάκι, Λαγυνά και Καβαλάρι.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει 11 οχήματα της Πυροσβεστικής με τουλάχιστον 22 πυροσβέστες, δύο πεζοπόρα τμήματα και μια βάρκα της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πρόβλημα και στον δρόμο προς τον Λαγκαδά, στη γέφυρα πριν το εργοστάσιο της ΑΓΝΟ, ενώ οι πολίτες καλούνται να μην κινούνται προς τη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στους δρόμους προς το Κολχικό και την Όσσα.

πηγή: grtimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις