Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος ο γνωστός τράπερ για την επίθεση στον 23χρονο φοιτητή

07.02.2024 | 14:31
Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος ο γνωστός τράπερ για την επίθεση στον 23χρονο φοιτητή

Μετά από δύο φορές που πήρε προθεσμία, ο γνωστός τράπερ απολογήθηκε σήμερα (7/2/23) στη Θεσσαλονίκη για το σοβαρό τραυματισμό ενός 23χρονου φοιτητή.

Ο γνωστός τράπερ, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, έφυγε από τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να πει το παραμικρό. Ο δικηγόρος του, Θοδωρης Καραγιαννης, είπε ότι περίμεναν πως ο τράπερ θα κριθεί προσωρινά κρατούμενος…

Ο δικηγόρος είπε στους δημοσιογράφους ότι σύμφωνα με στοιχεία, ο σοβαρός τραυματισμός του φοιτητή δεν προήλθε από το χτύπημα του τράπερ. Είπε επίσης ότι ο τράπερ έδωσε στο θύμα τις πρώτες βοήθειες.

Την ίδια ώρα, ο 23χρονος τραυματίας της επίθεσης νοσηλεύεται διασωληνωμένος ακόμα στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε νωρίτερα ο δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου, Παυλος Καρκάλης, «είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, Παραμένει για 11η μέρα διασωληνωμένος…».

Το περιστατικό έγινε ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου. Ο 23χρονος φοιτητής, βλέποντας τον τράπερ φέρεται να είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση, όπως κατήγγειλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τράπερ είπε σήμερα στον ανακριτή ότι: «Μου είπε κάτι και το εξέλαβα ως ειρωνεία. Τον χτύπησα μια φορά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το χτύπημα να προκάλεσε το αιμάτωμα στο κεφάλι του 23χρονου».

Σήμερα, στα δικαστήρια ήταν και η σύντροφος και μητέρα του παιδιού του τράπερ, η οποία είναι γνωστή influencer…

Ο ίδιος δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, ούτε όταν έφτασε στις 10.30 το πρωί, ούτε όταν έφυγε… Για την υπόθεση μίλησαν μόνο οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

 

 

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version