Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Μπότσαρη – Eκκενώθηκε η πολυκατοικία

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Μπότσαρη – Eκκενώθηκε η πολυκατοικία
Φωτογραφία: ThessToday.gr

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην οδό Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί ολόκληρη η πολυκατοικία. Αμέσως, έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής και η αστυνομία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη ανήκει σε 66χρονη, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, αφού υπέστη μερικά ήπια εγκαύματα στα χέρια, ενώ μέσα βρίσκονταν και δυο σκυλιά, τα οποία δυστυχώς κάηκαν.

Όπως είπε η πυροσβεστική απεγκλώβισε συνολικά έξι άτομα, την ηλικιωμένη ένοικο του διαμερίσματος όπου ξέσπασε η φωτιά, δύο άτομα από τον 5ο όροφο με τη χρήση του κλιμακοφόρου οχήματος και τρία άτομα από το κλιμακοστάσιο.

Ένοικοι της πολυκατοικίας αναφέρουν στο ThessToday ότι: «Είχαμε εγκλωβιστεί, τρομάξαμε, αλλά μας έσωσαν τη ζωή οι Πυροσβέστες. Η επέμβασή ήταν άμεση, ενώ η αστυνομία ζήτησε να εκκενώσουμε την πολυκατοικία, από τις σκάλες, ενώ εάν ανέβαινε η φωτιά να πηγαίναμε όλοι στην ταράτσα. Υπήρχαν και ηλικιωμένοι στην πολυκατοικία και είναι ανθρώπινο να φοβηθούμε για τις ζωές μας».

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις