Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Πυροβολούσε με καραμπίνα από το μπαλκόνι του – Τέσσερις τραυματίες τον ξυλοκόπησαν

Συναγερμός σήμανε στη δυτική Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα της Παρασκευής (17.09.2021), όταν ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το περιστατικό σημειώθηκε σε οικισμό Ρομά παραπλεύρως της Περιφερειακής Οδού, στην περιοχή του Κορδελιού. Ο άνδρας ήταν μεθυσμένος.

Από τα σκάγια τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα άτομα που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση. Στη συνέχεια, οι τραυματίες του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν.

Τόσο οι τραυματίες όσο και ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Διαβατών για τις πρώτες βοήθειες.

 

Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα