Κυριακή, 7 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για τους συλληφθέντες της Ιερισσού (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για τους συλληφθέντες της Ιερισσού (VIDEO)

Στο Άγαλμα Βενιζέλου μαζεύτηκαν πολίτες για να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους δύο κατοίκους της Ιερισσού

που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από εισβολή ειδικών δυνάμεων στα σπίτια τους και κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην επίθεση στο εργοτάξιο της “Ελληνικός Χρυσός” στις Σκουριές.

Στη σημερινή συγκέντρωση δεν συμμετείχαν κάτοικοι από τη Χαλκιδική, αφού κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνουν στην περιοχή τους και να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους εκεί. Δείτε τι δήλωσε στο Thesstoday, o Γιώργος Κόκκινος, μέλος των Επιτροπών Αγώνα:

Στο άγαλμα του Βενιζέλου κατέφθασαν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη μεταλλευτική δραστηριότητα στη Χαλκιδική.

 
Οι συγκεντρωμένοι έκαναν πορεία και κατέληξαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, ξανα στο άγαλμα Βενιζέλου.

Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν αύριο το πρωί, στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους δύο κατοίκους της Ιερισσού, την ώρα που θα κληθούν να απολογηθούν στον Ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Κάτοικοι της Ιερισσού εκπέμπουν SOS με κεριά έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ –

“Βράζει” η Ιερισσός! – Στο “πόδι” οι κάτοικοι – Προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για την επίθεση στις Σκουριές

”Πόλεμος” στην Ιερισσό για τα μεταλλεία στις Σκουριές – Κάτοικοι έκαναν γυαλιά καρφιά το αστυνομικό τμήμα – Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις!

Νύχτα έντασης στην Ιερισσό – Εισβολή αστυνομικών σε δυο σπίτια – Κάτοικοι έκαναν γυαλιά καρφιά το αστυνομικό τμήμα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε