Τρίτη, 20 Αυγ.
32oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη επτά ατόμων για παρεμπόριο και πρόστιμα 1.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη επτά ατόμων για παρεμπόριο και πρόστιμα 1.000 ευρώ

Το παρεμπόριο συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη και οι έλεγχοι αστυνομικών είναι συνεχείς. Σχηματίστηκαν δικογραφίες μετά τις συλλήψεις και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Για παράνομο υπαίθριο εμπόριο συνελήφθησαν επτά άτομα από την ειδική ομάδα παρεμπορίου, της διεύθυνσης αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, η οποία σε συνεργασία με αστυνομικούς και τη δημοτική αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης, διενεργούν στοχευμένους ελέγχους, σε χώρους όπου παρουσιάζεται έξαρση του φαινομένου, όπως στις παρυφές λαϊκών αγορών, στο πλαίσιο καταπολέμησης του παρεμπορίου.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από τις 12 – 18 Μαΐου, στη λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης αλλά και σε ελέγχους σε διάφορες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης ελέγχθηκαν 344 άτομα, συνελήφθησαν επτά εξ αυτών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, βεβαιώθηκαν οκτώ διοικητικά πρόστιμα ύψους 1.000 ευρώ έκαστο, σχηματίστηκαν επιπλέον έξι δικογραφίες για το προαναφερόμενο αδίκημα και εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 747 προϊόντα παρεμπορίου.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παρεμπορίου συνεχίζονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις