Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Πακιστανός που βιντεοσκοπούσε 18χρονη επιβάτιδα τρένου

06.09.2024 | 10:25
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Πακιστανός που βιντεοσκοπούσε 18χρονη επιβάτιδα τρένου

24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023. Στην απεργία συμμετείχαν το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (σωματεία που το προσωπικό τους εργάζεται στην Hellenic Train). (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Η καταγγελία της 18χρονης κινητοποίησε την αστυνομία και ο 64χρονος Πακιστανός συνελήφθη, όταν το τρένο έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Κατηγορείται ότι την βιντεοσκοπούσε παράνομα.

Ένας 64χρονος καταγγέλθηκε ότι βιντεοσκοπούσε παράνομα μία 18χρονη επιβάτιδα αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη. Όταν η νεαρή Ελληνίδα αντιλήφθηκε την παράνομη βιντεοσκόπηση ενημέρωσε τους υπεύθυνους του τρένου, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η αστυνομία.

Μόλις, η αμαξοστοιχία έφτασε στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 64χρονο.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για υπήκοο Πακιστάν και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, με την οποία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version