Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης – Οι κινήσεις του μητροκτόνου από κάμερες ασφαλείας

Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης – Οι κινήσεις του μητροκτόνου από κάμερες ασφαλείας

Συγκλονίζει το έγκλημα στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης με θύμα μια 71χρονη γυναίκα, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον γιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης για το έγκλημα επιβεβαίωσαν ότι η γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή στη θέση του συνοδηγού μέσα στο λευκό αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα, έφερε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πυροβόλο όπλο, ενώ προσδιορίζεται και η ώρα θανάτου της.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο θάνατος της 71χρονης επήλθε περίπου στις 9 με 11 το βράδυ της Δευτέρας (3.4.2023), ενώ δολοφονήθηκε μέσα στο λευκό αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε.

Οι κινήσεις του δράστη

Την ίδια ώρα, η αστυνομία ελέγχει βίντεο από τη γειτονιά του 34χρονου, όπου καταγράφονται οι κινήσεις του.

Σε ένα από τα βίντεο που ελέγχει η αστυνομία ο 34χρονος φαίνεται να περπατά ψύχραιμος γύρω στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, φορώντας μια ζακέτα με κουκούλα, ενώ σταματά και μιλά σε γειτόνισσά του λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του.

Μισή ώρα αργότερα η κάμερα τον έχει καταγράψει για τελευταία φορά μπροστά από ένα κομμωτήριο. Αυτή τη φορά η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, καθώς εμφανίζεται νευρικός να κινείται πάνω κάτω.

Οι αρχές εικάζουν ότι ενδεχομένως να έχει διαπράξει ήδη το στυγερό έγκλημα και η μητέρα του να κείτεται νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, στις κάμερες της περιοχής έχουν καταγραφεί και οι κινήσεις της άτυχης μητέρας. Η τελευταία φορά που η 71χρονη φαίνεται στις κάμερες είναι στις 6:30 το απόγευμα.

Σημειώνεται πως οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον 34χρονο δράστη, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε σημείωμα που λέει ότι σκότωσε τη μητέρα του γιατί η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις