Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Τι λέει η σύζυγος του 82χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον γιο του – «Να κάνει κακό το παιδί μου;»

04.07.2024 | 18:31
Θεσσαλονίκη: Τι λέει η σύζυγος του 82χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον γιο του  – «Να κάνει κακό το παιδί μου;»

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 82χρονο άνδρα που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του και έφυγε από τη ζωή. Η σύζυγος του 82χρονου μιλάει στο newsit.gr και συγκλονίζει.

Ο 42χρονος γιος του ηλικιωμένου συνελήφθη την Κυριακή (31.06.2024) για ενδοοικογενειακή βία, μετά τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο ειδικευόμενος γιατρός του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη που εξέτασε τον 82χρονο. Ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείo μετά από, όπως ισχυρίστηκε αρχικά, πτώση στο μπάνιο του σπιτιού.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο γιατρός αρχικά ο ηλικιωμένος του παραπονέθηκε για πόνο στα πλευρά και στο κεφάλι, όμως στη συνέχεια του αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον γιο, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του, η οποία όμως φέρεται να αρνήθηκε να εξεταστεί.

Η μητέρα του 42χρονου ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο σύζυγος της γλίστρησε και έπεσε και κάλεσαν το ΕΚΑΒ επειδή ο σύζυγος της δεν αισθανόταν καλά.
Η γυναίκα, που φέρει εμφανείς μώλωπες στο πρόσωπο, μιλώντας στο newsit.gr, επιμένει σε όσα ισχυρίζεται απο την αρχή και τονίζει: «Θέλω να το καταλάβετε. Κι εγώ γλίστρησα και έπεσα στο μπάνιο, πως να το πω αλλιώς. Έπεσε πρώτα ο σύζυγος μου κάτω, προσπάθησε να σηκωθεί και έπεσε πάλι. Πήγα να τον βοηθήσω και έπεσα κι εγώ γιατί είχε νερά και γλίστρησα. Ο γιος μου δεν μας χτύπησε όπως λένε. Σας το υπογράφω κιόλας. Να κάνει κακό το παιδί μου;

Πριν από χρόνια χάσαμε και το κορίτσι μας και ήταν πολύ δεμένος και μαζί της και μαζί μας. Και τα δύο υιοθετημένα είναι. Δεν ξέρω γιατί το κατηγορούν το παιδί μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Για όνομα του Θεού. Πιστέψτε με! Δεν είχαμε ποτέ προβλήματα με το παιδί. Ο άντρας μου χτύπησε και με το κεφάλι στη βρύση του μπάνιου και χτύπησα κι εγώ».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο 82χρονος έφερε δύο τραύματα στο κεφάλι και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου μέχρι που κατέληξε. Ο 42χρονος γιος του θύματος μετά την απολογία του, στην οποία αρνήθηκε ότι τον ξυλοκόπησε και ανέφερε πως ο πατέρας του έπεσε στο μπάνιο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Η κατηγορία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη αναμένεται να αλλάξει μετά τον θάνατο του ηλικιωμένου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version