Δευτέρα, 7 Οκτ.
26oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Την έδειραν και της ζήτησαν 5 ευρώ για την κάνναβη που την ανάγκασαν να καπνίσει» λέει η μητέρα της 13χρονης

Θεσσαλονίκη: «Την έδειραν και της ζήτησαν 5 ευρώ για την κάνναβη που την ανάγκασαν να καπνίσει» λέει η μητέρα της 13χρονης

Τον απίστευτο εφιάλτη που βίωσε στα χέρια τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών μια 13χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, την οποία αφού τη ξυλοκόπησαν στη συνέχεια την ανάγκασαν να καπνίσει κάνναβη περιγραφεί στο newsit.gr η μητέρα της.

Όλα ξεκίνησαν όπως κατήγγειλε η 13χρονη μετά την επικοινωνία που είχε στα social media με μια από τις δράστιδες κι έδωσαν ραντεβού στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Ευκαρπία.

Σε αυτή τρην ερημική τοποθεσία η 13χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο 13χρονες και δύο 15χρονες. Οι τέσσερις κοπέλες επιτέθηκαν στο θύμα, λόγο ερωτικής αντιζηλίας όπως η ίδια τουλάχιστον καταγγέλλει και την ξυλοκόπησαν άγρια.  Η 13χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού της έχασε τις αισθήσεις της κι έπεσε αναίσθητη στο έδαφος.

«Η μικρή ακόμα δεν είναι καλά. Δεν έχει δυνάμεις. Τις δύο από τα κορίτσια που το έκαναν αυτό τις ήξερε η κόρη μου. Τις άλλες τις είδε πρώτη φορά. Έδωσαν ραντεβού μέσω instagram. Επειδή η κόρη μου απλά βρέθηκε στην ίδια παρέα με τον πρώην του ενός κοριτσιού και μίλησαν μεταξύ τους, αυτή ήθελε να βρει από κοντά την κόρη μου για να ξεκαθαρίσουν. Έδωσαν το ραντεβού και βρέθηκαν σε ένα παρεκκλήσι», λέει στο newsit.gr η μητέρα της 13χρονης και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Την επίθεση την ξεκίνησε ένα κορίτσι που η κόρη μου είχε προηγούμενα από πέρσι. Την χτύπησαν πολύ. Την έπιασαν από τα μαλλιά, της είπαν να πέσει κάτω και να ζητήσει συγγνώμη. Και για να την αφήσουν να φύγει της είπαν ότι θα πρέπει να κάνει τσιγάρο κάνναβης».

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω όπως περιγράφει η μητέρα της ανήλικης στο newsit.gr, μια από τις βασανίστριες της κόρης της, την έπιασε από τα μαλλιά και τη ζήτησε να πληρώσει και το τσιγάρο με την κάνναβη που της έδωσαν.  «Κάπνισε και όταν πήγε να φύγει η κόρη μου, η μία την έπιασε από τα μαλλιά και την έβαλε μέσα στο εκκλησάκι και της ζήτησε και 5 ευρώ για να πληρώσει το τσιγάρο. Τα χτυπήματα ακόμα φαίνονται, την χτύπησαν στο κεφάλι και πονάει πολύ και η κοιλιά της» . 

Μετά το τέλος του επεισοδίου οι δράστριες έφυγαν από το σημείο περνώντας τη τσάντα του θύματος, ενώ η 13χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Μετά από αναζητήσεις από το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι τέσσερις ανήλικες συνελήφθησαν και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες μετά τις απολογίες τους

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις