Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: «Το λεωφορείο κοκκάλωσε και έγινε πανζουρλισμός» περιγράφει στο newsit.gr τραυματισμένη επιβάτης

04.09.2024 | 17:23
Θεσσαλονίκη: «Το λεωφορείο κοκκάλωσε και έγινε πανζουρλισμός» περιγράφει στο newsit.gr τραυματισμένη επιβάτης

Τον τρόμο έζησαν τρεις γυναίκες που επέβαιναν σε αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη και τραυματίστηκαν όταν ο οδηγός φρέναρε απότομα για να αποφύγει διερχόμενο πεζό.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (5.9.2024) στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη. Ο οδηγός του λεωφορείου που εκτελούσε δρομολόγιο, παρέσυρε νεαρό πεζό που επιχείρησε να περάσει τον δρόμο, όμως στην προσπάθειά του να αποφύγει την παράσυρσή του, φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις γυναίκες που επέβαιναν στο αστικό λεωφορείο

Από το συμβάν τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερα άτομα, οι τρεις γυναίκες και ο νεαρός πεζός. Όλοι τους μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και Άγιο Παύλο. 

Μία από τις γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο και τραυματίστηκαν από το απότομο φρενάρισμα περιγράφει στο newsit.gr όσα έζησε:

«Δεν μπορώ να πατήσω το πόδι μου από το χτύπημα, με πονάει πάρα πολύ. Επέστρεψα από το σπίτι και είμαι στο σπίτι ευτυχώς. Όμως έχει ραγίσει και το αριστερό πλευρό μου.

Ήμουν στο λεωφορείο όρθια και αμέσως μόλις μπήκα αντιλήφθηκα ότι πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα. Και ξαφνικά το λεωφορείο κοκάλωσε. Δεν φρέναρε απλώς. Έγινε ένας παζουρλισμός. Όσοι στεκόμασταν όρθιοι πέσαμε κάτω, τσίριδες, φωνές, μια κοπέλα έπεσε πάνω στα παράθυρα, έσπασαν τα τζάμια.

Ευτυχώς η κοπέλα είχε Άγιο, γιατί έβαλε τα χέρια της ενστικτωδώς στο κεφάλι και δεν έπαθε τίποτα. Μία άλλη κυρία χτύπησε τη μύτη της στο μπροστινό κάθισμα, άλλη κοπέλα χτύπησε στην κλείδα. Άλλη δεν μπορούσε να σταθεί από τη ζάλη. Ευτυχώς όμως είμαστε καλά.

Στο πόδι μου έπεσαν τουλάχιστον 2-3 άτομα και έπαθα θλάση στην κνήμη. Τρόμαξα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ζήσαμε. Ο πεζός πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στο λεωφορείο και το όχημα κοκάλωσε. Αν πήγαινε με χαμηλή ταχύτητα ίσως να μην παθαίναμε τίποτα. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοτωθεί».

Ενώ η 29χρονη κοπέλα που έπεσε με το κεφάλι στο τζάμι του λεωφορείου τονίζει:

«Έχω σωθεί από θαύμα κυριολεκτικά. Εγώ ήμουν όρθια στην τρίτη πόρτα και έχω την αίσθηση ότι ο οδηγός έτρεχε. Φρέναρε απότομα, έπεσα στο τζάμι, το έσπασα και το διαπέρασα. Αν δεν έτρεχε ο οδηγός αυτό λογικά δεν θα είχε συμβεί. Το τζάμι το έσπασα μόνη μου. Από το πέσιμο. Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, βγήκε ο κόσμος έξω, με βοήθησαν κι εμένα και δεν έχω πολλές αναμνήσεις. Έπαθα σοκ. Με βοήθησε ο κόσμος να πετάξω τα γυαλιά από πάνω μου, ήρθε το ΕΚΑΒ και πήγαμε στο νοσοκομείο. Είχαμε φωνές, φοβήθηκε ο κόσμος για μένα».

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version