Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Τρένο περνά με ανεβασμένες μπάρες μπροστά από αυτοκίνητο με μωρό

28.07.2024 | 18:16
Θεσσαλονίκη: Τρένο περνά με ανεβασμένες μπάρες μπροστά από αυτοκίνητο με μωρό

Από τύχη δεν θρηνήσαμε και σήμερα (28.07.2024) θύματα στη Θεσσαλονίκη καθώς τρένο πέρασε με τις προστατευτικές μπάρες να μην έχουν κατέβει. Τα αυτοκίνητα γλίτωσαν τη σύγκρουση τελευταία στιγμή…

Το σοβαρό περιστατικό με το τρένο στη Θεσσαλονίκη, ήρθε να επιβεβαιώσει ένα βίντεο ντοκουμέντο που τραβήχτηκε από οδηγό ενός δεύτερου οχήματος που περίμενε τη σειρά του για να περάσει τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Όπως φαίνεται καθαρά από το βίντεο που ανέβασε το e-koyfalia.gr, το επιβατικό τρένο βρισκόταν στην επαρχιακή οδό Κ. Γέφυρας – Αγ. Αθανασίου στον δήμο Χαλκηδόνος στη Θεσσαλονίκη και πέρασε κανονικά από τη «διασταύρωση» με τις προστατευτικές μπάρες για τα αυτοκίνητα να είναι ανεβασμένες.

Τα αυτοκίνητα που πήγαιναν να περάσουν τις σιδηροδρομικές γραμμές, αντιλήφθηκαν τελευταία στιγμή ότι περνά τρένο με αποτέλεσμα να φρενάρουν απότομα, αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Σε ένα από τα αυτοκίνητα επέβαινε και ένα μωρό.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι από τον συγκεκριμένο δρόμο περνάνε πολύ συχνά παιδιά με ποδήλατα και αρκετά φορτηγά, γεγονότα που θα έπρεπε να κάνουν το συγκεκριμένο πέρασμα ακόμη πιο ασφαλές.

Δυστυχώς τα προβλήματα στον ελληνικό σιδηρόδρομο δεν έχουν ακόμη λυθεί παρά τα θύματα που μετρήσαμε από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version