Κυριακή, 15 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίασαν 23χρονο και ανέβασαν βίντεο στο ίντερνετ – Δύο συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Βίασαν 23χρονο και ανέβασαν βίντεο στο ίντερνετ – Δύο συλλήψεις

Τρεις άνδρες κατηγορούνται ότι βίασαν και λήστεψαν έναν 23χρονο στη Θεσσαλονίκη, ενώ ανέβασαν βίντεο από τον βιασμό του στο διαδίκτυο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε δύο από τα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στον βιασμό του νεαρού άνδρα στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 43 και 33 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για βιασμό, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία 23χρονου, σύμφωνα με την οποία οι δυο άντρες, μαζί με συνεργό τους, το βράδυ της Παρασκευής (13.9.2024), με χρήση βίας, τον εξανάγκασαν να μπει σε ισόγειο διαμέρισμα στη Μενεμένη, όπου, παρά τη θέλησή του, προέβησαν, διαδοχικά, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν και ανάρτησαν στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα, ρολόι χειρός, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρήματα.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις