Δευτέρα, 1 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βρετανός τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός στην παραλία της Επανομής

Θεσσαλονίκη: Βρετανός τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός στην παραλία της Επανομής
EUROKINISSI

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 33χρονος βρετανός τουρίστας την ώρα που κολυμπούσε στην παραλία της Επανομής στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος νεαρός τουρίστας άφησε την τελευταία του πνοή στην παραλία της Επανομής, αφού ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα στη θέση «Ναυάγιο». Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού, τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (01.07.2024), ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ότι ο 33χρονος βρισκόταν σε δυσχερές σημείο της παραλίας.

Την ώρα της ενημέρωσης, επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες στην περιοχή, ενώ ο άνδρας φαίνεται να κολυμπούσε τη στιγμή που ξεκίνησε η σύντομη κακοκαιρία και η βροχή.

Αμέσως στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό όχημα, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ένα ναυαγοσωστικό σκάφος να αποπλεύσει από το λιμάνι της Επανομής για τον εντοπισμό και την περισυλλογή του ατόμου σε κίνδυνο.

Ο τουρίστας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη και στη συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ με διενέργεια καρπα, με αρνητικά αποτελέσματα.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο», ενώ από τη Λιμενική Αρχή της Ν. Μηχανιώνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις