Τοπικά Νέα

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση!

Πτώμα άντρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, το πτώμα βρέθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα από κάτοικο της περιοχής στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα να αποκλειστεί το σημείο από ισχυρές δυνάμεις.

thesaloniki

Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας δεν έχει αποκλειστεί. Στον εξωτερικό χώρο του διαμερίσματος υπάρχουν κηλίδες αίματος.

Πηγή:thestival

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα